casino siteleri

Sahi Şevket Keskin nerde

Özel Haber Haber Girişi : 04 Eylül 2021 15:24
Sahi Şevket Keskin nerde
Sahi Şevket Keskin nerde

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin Malatya'da suya zam yapılmasından sonra sessizliğe büründü.

YouTube Haber arası

 

MESOB Başkanı Şevket Keskin iki üç yıl öncesine kadar Malatya'da Belediye Başkanları ve Milletvekilleri sert bir şekilde elestiriyordu.

 

 Malatya'da Bir Belediye Başkanı Bir Oda Başkanına seni Tutuklatırırım dediği iddia edilmiş bu konu hakkında da Başkan Keskin'in tek kelime söylemediği görüldü.

 

Başkan Keskin Malatya'da son bir yılda yüzde 45 suya zam, MOTAŞ tarafından  otobüslere ve ekmeğe yapılan zam  hakkında da tek kelime etmedi. 

Malatya Sanal Haber olarak merak ediyoruz Sahi Şevket Başkan nerde neden sessiz kaldı böyle önemli konulara

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Özer 06 Eylül 2021 10:54

    şevket keskin ile malatyada ancak pazarcılar baş eder:)

  • Shov cat 05 Eylül 2021 22:37

    Şevket okullar açılınca görün. Taksici , dolmuşçu, servisçi şehri talan edecek. Trafik daha beter olacak. Kimse şevkete karışmayacak çünkü bay Şevket keskin Tıp, mühendislik, hukuk, eğitim, sanat profesörü her konuda konuşur. Şevketin hamileri Güler ve İsmet bir kez sorsunlar ayda kaç lira huzur alıyor Şevket beg. Esnaf ekmeğe muhtaç Şevket ve 3-5 kişi 40 yıldır aidatlardan huzur hakları ile ihya oluyor. Eeeee sallayacak meşalede kalmadı. Olan Malatya’ya oldu.

  • Vural 05 Eylül 2021 12:38

    Şevket ve Selo'dan iş bekleme. Başkası yapsın onlar da gelip önünde poz versin. Kötü şeyleri başkasına iyi şeyleri kendilerine mal etsinler.

  • Keskin Sirke 05 Eylül 2021 12:35

    Malatya'da bazı adamlar kuru sıkı tabanca gibidir. Ses çıkarır, gürültü çıkarır, bol bol poz verir, dedikodu yapar, kendini olduğundan büyük gösterir, ona dosya verdim buna dosya verdim der, bağırır çağırır, bütün bunlar payını alana kadardır. Eser gürler ama bir türlü yağmaz. Kendisi dışında kimseye faydası yoktur.

  • İlyas 04 Eylül 2021 23:05

    Şevket keskin nasıl olursa olsun halkın içinde olan biri hatta tek kişi her zaman öyle değişmedi hiç sadece seçim dönemleri fotoğraflarda boy gösteren değil her fırsatta dolaşan hal hatır eden doğruya doğru yanlışa yanlış diyecek biri .. söyleyeceği lafı kimseden esirgemez çekinmez hiçbir şeyim değil akrabam ahbabım değil Malatya’da üstüne hiçbir camiayada partide cemaatte adam yoktur .

  • Adalet 04 Eylül 2021 21:25

    Payını alan herkes sessizliğe bürünüyor yada korku başa bela elindekini kaybetme korkusu doğruluk, adelet, hak savunda sadece sözde kaldı.

  • Nurettin 04 Eylül 2021 17:45

    Meşale bitti Şevket de bitti. Şevketin halk ve esnaf derdi yoktu zaten. Koltuklarını kaybetme korkusu vardı, dünyayı ayağa kaldırdı, başarılı oldu. Şimdi 40 yıllık koltuklarında bol bol huzur hakkı alıp keyfine bakıyor.