ŞAHİN: 'BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ'

Siyaset Haber Girişi : 01 Ekim 2015 15:03
ŞAHİN: 'BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ'
Şahin, 1 Kasım'da yapılac

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, "Ben eminim, o 7 Haziran'da verilen mesaj her ne kadar bizim açımızdan şer gibi gözükmüş olsa bile şerden de bir hayrın çıkmasına vesile olduğu kanaatindeyim" dedi. 
Esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimde destek istedi.
Ziyarette esnaflarla konuşan Şahin, "Milletimiz, 'bir ders almanız lazım' dediler. AK Parti'nin 2002 ruhuna, fabrika ayarlarına dönmemiz için 7 Haziran'ı belki yaşamamız gerekiyordu. 7 Haziran'dan sonra vatandaşımız vermek istediği mesajın yerine ulaştığını gördü. Allah'a hamdolsun bütün insanlarımız belki o gün istemeyerek de olsa oylarının rengini değiştirmiş olabilir. Sandığa gitmeyenler vardı, onlarda 'kesinlikle gideceğiz' diyorlar. Biz de AK Parti ailesi olarak 2002'de iktidara geldikten sonraki ruhumuzu, o günkü fabrika ayarlarımızı değiştirmeye çalıştılar, siyasetin eski dönemdeki virüslerinin bize bulaştıklarını vatandaşımız bize söylüyordu. Allah'ın izniyle bulaşmadı, bulaşmaz" dedi.
Şahin, milletin duası ve desteğiyle yola devam etmek istediklerini ifade ederek, "Biz artık 'muhalefet şunu yaptı bunu yapmadı' demeyeceğiz. Biz işimize bakacağız. Bütün birleşik muhalefet; paraleliyle, CHP'siyle, MHP'siyle, HDP'siyle PKK'sıyla kim varsa yek vücut olmuşlardı. Yine şuanda da yek vücut olmaya başlamışlar. Onlar kendilerine yeter, vatandaşımız ve Allah bize yeter. Biz elimizden geldiğince duanızı almaya çalışacağız" diye konuştu.
Milletvekili Şahin, daha sonra Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti. Şahin, 7 Haziran'dan sonra 'seçim tekrarı' dedikleri, yeni bir seçimin arifesinde olduklarını ifade etti. Seçime bir ay kaldığını anımsatan Şahin, "7 Haziran seçimlerinden gereken mesajı aldık. O günkü vatandaşımızın yanındaki duruşumuzu bugün yeni baştan şekillendirmeye gayret ettik. Bugüne kadar duruşumuzla, çalışmalarımızla, çabamızla milletimizin yanındaydık. Ama vatandaşımızda farklı bir algı oluşturmaya çalışan kesim 7 Haziran seçimlerinde bize çok farklı bir sonucu gösterdi. Ben eminim, o 7 Haziran'da verilen mesaj her ne kadar bizim açımızdan şer gibi gözükmüş olsa bile şerden de bir hayrın çıkmasına vesile olduğu kanaatindeyim" şeklinde konuştu. 
 

Sanal Instagram haber içi