casino siteleri

ŞAHİN, BU TERÖR BELASINI İNŞALLAH BERTARAF EDECEĞİZ

Siyaset Haber Girişi : 12 Nisan 2016 22:55
ŞAHİN, BU TERÖR BELASINI İNŞALLAH BERTARAF EDECEĞİZ

Kale AK Parti İlçe Başkanlığına yeni atanan Cemal Çiçek ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Şahin gündeme ilişkinde değerlendirmelerde bulundu. 

Deprem konutları

YouTube Haber arası

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Kale ilçesini ziyaret etti. Burada Kale AK Parti İlçe Başkanlığına yeni atanan Cemal Çiçek ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Şahin gündeme ilişkinde değerlendirmelerde bulundu. 
Son dönemde Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da başarılı bir terör operasyonunun sürdürüldüğünü belirten Şahin, Kürtler adına savaştıklarını iddia eden PKK terör örgütünü sert bir dille eleştirerek, “Bunlar Kürtlere hiç benzemiyorlar, Alevilere, Sunnilere ve Müslümanlara hiç benzemiyorlar. Yani çok farklı bir oluşum ile ortaya çıkarılan bu terör belasını inşallah bertaraf edeceğiz” diye konuştu.
Şuan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir çok kent ve ilçede soka çıkma yasağı ile birlikte teröristlerle mücadele edildiğini kaydeden Şahin, “Devletin yüzünün her zaman için var olduğunu oradaki insanlarımız gördükleri sürece bugüne kadar sessiz kalarak teröre destek veren bölge insanları da artık bu terör belasının biran önce bertaraf edilmesi için devlete destek veriyor. Oradaki bütün insanlarımız, Kürdiyle, Alevi'siyle, Sünnisiyle herkesimden artık insanların devlet güçlerinin yanında yer aldığını görüyoruz. Buda bizler için sevindirici bir durum” ifadelerini kullandı.
Güvenlik güçlerinin operasyonlar sırasında kanunların kendilerine verdiği yetki çerçevesinde terörle mücadele ettiğini aktaran Şahin, bir tek sivil insanın bile zarar görmemesi için azami noktada hassasiyet gösterdiğini söyledi. Bu konuda güvenlik güçlerini kutladığını ifade eden Şahin, “Belki orada bir sivilin canı incimesin diye kendi canını feda eden nice vatan evlatlarını gördük” şeklinde konuştu.
Kale AK Parti ilçe Başkanlığı’na geçtiğimiz aylarda atanan Cemal Çiçek ise “İlçemiz dört dörtük bir ilçe ama birtakım sıkıntılarımız var. Bunları da zamanla aşacağımız kanaatindeyim” diye konuştu.
Kale’nin ortak payları olduğunu dile getiren Çiçek, “Geçmişe sünger çektik buradaki bir takım sıkıntıların tamamını geride bıraktık. Belediye ve muhtarlarımızla çok iyi diyalog içerisindeyiz. Kale hakikaten hizmete susamış bir bölge. Bu anlamda hizmeti sadece mahalli idareye bırakılırsa istediğimiz hizmete ulaşamayız” ifadelerine yer verdi.
Milletvekili Şahin ve beraberindekiler daha sonra ilçedeki esnafları da ziyaret etti.