ŞAMPİYONA YAKIŞIR KUTLAMA

Spor Haber Girişi : 04 Mayıs 2015 14:33
ŞAMPİYONA YAKIŞIR KUTLAMA
Spor Toto 2. Lig Beyaz gu

 

Sanal Instagram haber içi

İnönü Stadı ile Kapalı Çarşı önünde başlayan kutlamalar, Büyükşehir Belediyesi yanında devam etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kutlama programına Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yenimalatyaspor Teknik Heyeti ve Futbolcuları ile binlerce taraftar katıldı.

Gevrek: Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum

Kutlama programı öncesi selamlama konuşması yapan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Gevrek, bugüne kadar vermiş olduğu destek ve yardımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür  etti. Gevrek, “Büyük Şehir Belediye Başkanımız bu takımı bize verirken bize güvendi, bize inandı. 4 senedir bu takıma büyük emekler harcadı ve sonuna kadar yanımızda oldu. Ben şahsım ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım adına başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ahmet Çakır olmak üzere şampiyonluğumuzda emeği bulunan, destekleri ile sürekli yanımızda olan bütün Malatyalılara teşekkür ediyorum” dedi.

Çakır: Malatya Şampiyonluğu hak etti

Şampiyonluğu taraftarlara armağan eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada, “Malatya’da 7’den 70’e düşüncesi ne olursa olsun sadece Malatya’da değil, Malatya dışında yaşayan Malatyalılar da bu şampiyonluğu hak etti. 6 yıldan beri güçlü bir Malatyaspor oluşturmaya çalıştık ve bu çalışmalarımızı şampiyonlukla taçlandırdık.  Taraftarımız her zaman takımının yanında olmaya çalıştı yağmurda, çamurda burada en büyük emek cefakar vefakar taraftarımızdır. Bu başarıdan dolayı öncelikle taraftarlarımızı kutluyorum.  Daha sonra emeği geçen herkesi başta Adil başkan olmak üzere yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları yürekten kutluyorum.

Maç saatinden başlayarak Malatya’da bayram havası oluşturan, sporcularımızın coşkusuna ortak olan İnönü Stadyumundan kutlama yapacağımız alana kadar Malatya’da büyük bir heyecan yaratan bu coşkulu taraftar kitlesine bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni Malatyasporun şampiyonluğu ile Malatya tek yürek oldu. Bundan sonra inşallah hedefimiz süper lig olacaktır” şeklinde konuştu.

 

 

Kamçı: Şampiyonluğumuz hayırlı olsun

Malatya’nın 4-4’lük olduğunu belirten Malatya Valisi Süleyman Kamçı; “İktidarı ile muhalefeti ile bir aradayız Malatyalılık bu, 4-4’lük olmanın sebebi bu. Bugünlerde biliyorsunuz 7 Haziran genel seçimleri için arkadaşlarımız milletvekili adaylarımız, milletvekillerimiz çalışıyorlar ama spor deyince iktidarı ile muhalefeti ile tek yumruk oldular bugün sizlerle beraberler. Onların bu birlikteliği devam ettikçe Malatyalılık ruhu ön plana çıktığı müddetçe iki yıl sonra inşallah süper ligde olacağız. Yeni Malatyasporun süper lige çıkması güzel Malatya’mıza yakışır Malatya Milletvekilleri iktidarı ile muhalefeti ile bizlere, sizlere, sporcularımıza destek verdiği müddetçe bunu başarmamamız için hiçbir sebep yoktur. Sizler 4-4’lük, 44 Malatya olmaya devam ettiğiniz müddetçe inşallah Yeni Malatyaspor süper ligde olacak. Şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından kutlamalar havai fişek gösterileri ve konserler ile devam etti.

 

İlhan içen  haber arası