casino siteleri

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU DEVAM EDİYOR

Spor Haber Girişi : 03 Mayıs 2015 23:40
ŞAMPİYONLUK COŞKUSU DEVAM EDİYOR
Şampiyonluk Malatya'yı ay

Malatya şampiyonluğu doyasıya kutluyor. Şampiyonluk kutlamaları için Malatyalılar Kapalı Çarşı meydanında bir araya gelerek maçı burada düzenlenen platformda izledi. yaklaşık yüz bin taraftar, hakemin son düdüğüyle meşaleleri yakarak İnönü Stadına doğru hareket etti.

Deprem konutları

Stadın önüne gelerek takımı büyük tezahüratlarla karşılayan binlerce taraftar, takım futbolcularının tur otobüsüne binmesiyle, tekrar kapalı çarşıya doğru hareket etmeye başladı. 

Satd'dan saat 17.30 civarında hareket eden Yeni Malatyaspor takım oyuncuları ve binlerce taraftar, yoğun izdiham sebebiyle kapalı çarşı'ya saat 19.30'de varabildi. Buradan Yeni belediye binasına doğru ilerleyen taraftar ve oyuncular 20.30 civarlarında ancak ulaşabildi miting alanına.

Oyuncuların içinde bulunduğu tur otobüsü ve binlerce taraftar miting alanına varınca asıl kutlamalar burada başlamış oldu. 

Sahneye öncelikle teknik heyet ve oyuncularla birlikte yönetim çıktı ve şampiyonluğu tüm Malatyalılarla birlikte yaşadı. Malatya büyükşehir belediye başkanı Ahmet Çakır ve Malatya Valisi Süleyman Kamçının konuşmalarıyla devam eden kutlama programında Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek uzun bir teşekkür konuşması yaptı. Kutlamalara Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başta olmak üzere çok sayıda siyasi katıldı. Herkes Malatyaspor için tek yürek oldu.

İlerleyen saatlerde sanatçılar tarafından unutulmayacak bir gece yaşatıldı. 

YouTube Haber arası