casino siteleri

Sayıştay'ın Malatya Büyükşehir Belediyesi raporu

Malatya Haber Girişi : 11 Kasım 2022 18:06
Sayıştay'ın Malatya Büyükşehir Belediyesi raporu
Sayıştay'ın Malatya Büyükşehir Belediyesi raporu: Temizlik işleri için Mercedes kiralandı

Sayıştay, 2021 yılı denetim raporlarında, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne temizlik işleri için alınan araçların başkanlık dahil çeşitli birimlerde hizmet aracı olarak kullanıldığını tespit etti.

YouTube Haber arası

 

Gazete Duvar'ın haberine göre Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nca ‘vektörlerle mücadele ve temizlik işleri’ adı altında gerçekleştirilen ihale için 30 adet binek araç talep edildi. Bu araçların 20 adedinin Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na, 10 adedinin ise ihaleyi yapan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı çalışacağı belirtildi. Ancak Sayıştay denetçileri, binek araçların temizlik ve zararlı canlılarla mücadele kapsamında gerçekleştirilecek iş ile hiçbir bağlantısının olmadığını tespit etti.

 

Sayıştay denetçileri, söz konusu araçların, belediyenin yönetici kadrolarında ve çeşitli birimlerde yer alan personelin genel ve sürekli ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ihaleye dâhil edildiği ve mevcut durumda başkanlık dâhil olmak üzere çeşitli birimlerde hizmet aracı olarak kullanıldığını belirtti.

 

İhale kapsamında kiralanan araçlar ise şu şekilde: 1 adet Mercedes-Benz Viano, 1 adet Volkswagen Passat, 1 adet Skoda Octavia, 4 adet Skoda Superb, 19 adet Peugeot 301.

 

Kaynak: Gazete Duvar Malatya Sanal Haber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.