casino siteleri

Şehit ateşi Malatya'ya düştü

Gündem Haber Girişi : 08 Ağustos 2022 23:32
Şehit ateşi Malatya'ya düştü
Şehit ateşi Malatya'ya düştü

Malatyalı Uzman çavuş şehit oldu.

YouTube Haber arası

 

Pençe Kilit Operasyonu’nda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede  Malatyalı Piyade Uzman Çavuş Halil Koç şehit oldu.

 

Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır sosyal medyada acı haberi duyurarak Pençe Kilit Operasyonu’nda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehadete kavuşan hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Halil Koç’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabır diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun. Dedi.

Acı haberi Milletvekili Vekili Öznur Çalık da duyurdu.

Pençe Kilit Operasyonu’nda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Halil Koç’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

 

Milletimizin başı sağ olsun.

MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu

PençeKilit Operasyonu’nda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede #Şehit düşen #Malatya'lı hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Halil Koç’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

 

Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.