Şehit ateşi Malatya’ya düştü

Malatya Haber Girişi : 18 Ağustos 2016 20:00
Şehit ateşi Malatya’ya düştü

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Yusuf Kenan Mutlu’nun acı haberi memleketi Malatya’ya ulaştı.
PKK’lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Yusuf Kenan Mutlu’nun şehadet haberi memleketi Malatya’da yaşayan akrabalarına verildi.
1 yıl önce annesi Zeynep Mutlu’yu kaybeden şehit polis memurunun Alzheimer hastası olan babası Tevfik Mutlu’yu da Elazığ’a yanına aldığı öğrenildi. Mutlu'nun 2’si kız, biri erkek olmak üzere 3 çocuk babası olduğu öğrenilirken, emekliliğinin dolduğu ve bu yıl emekliye ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. Malatya’nın Tecde Mahallesi’nde evleri bulunan şehit polisin 2 çocuğunun da üniversitede okuduğu bildirildi.
Yusuf Kenan Mutlu’nun şehit olmasından dolayı üzüntülü olduklarını belirten Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, kendisi ile bir hafta önce görüştüğünü ve telefonda çok neşeli konuştuğunu ifade ederek, “Ben kendisine Malatya’ya niye gelmiyorsun diye sordum, o da babasının hasta olmasından dolayı Malatya’ya pek fazla gelemediğini ve bu aralar biraz meşgul olduğunu söyledi” diye konuştu.
Ali Yiğit konuşmasında, Şehit Yusuf Kenan Mutlu’nun emekliliğinin dolduğunu ancak çocuklarının okul masraflarını karşılamak için emekli olmayı düşünmediğini de söyledi.

Sanal Instagram haber içi