casino siteleri

Selahattin başkan şu anda borçlanmıyoruz diyor Bu da yalan

Özel Haber Haber Girişi : 28 Şubat 2021 21:38
Selahattin başkan şu anda borçlanmıyoruz diyor Bu da yalan
Selahattin başkan şu anda borçlanmıyoruz diyor Bu da yalan

Malatya’da 9 radyonun ortak yayını ile Gazeteci Sinan Cavlak ile Kayısı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur’un Radyo Gazetesi programına Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Deprem konutları

 

Her toplantıda ve açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın “Göreve geldikten sonra bir karış yerin satışını yapmadık ve borçlanmadık. Tam tersine borç ödedik.” Açıklamaların tersine Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ‘’Selahattin başkan şu anda borçlanmıyoruz diyor Buda yalan Başkanım neyi borçlanmıyoruz’’ dedi.

YouTube Haber arası


Malatya’da 9 radyonun ortak yayını ile Gazeteci Sinan Cavlak ile Kayısı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur’un Radyo Gazetesi programına Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu telefonla bağlanarak “ Borçlanmak ayıp değildir Borçlandıktan sonra belediyeler bu mevzuat çerçevesinde belli bir ilkeler çerçevesinde borçlanır. 
Selahattin başkan şu anda borçlanmıyoruz diyor. Buda yalan Başkanım neyi borçlanmıyoruz önceki borçları tekrar borçlandırıyoruz bu bir borçtur önceki dönem sonraki dönem bir alışkanlık bizi tatmin etmiyor

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aykırı 01 Mart 2021 15:49

    Kral çıplak....

  • Ziyaaa 01 Mart 2021 12:22

    başkan ne zaman konuşsa birileri çıkıp yalancılıkla suçluyor bu nedemek oluyor ya selo başkan yalancı yada malatyanın hepsi...burdan tüm malatyanın habercilerine sesleniyorum lütfen başkana bi sorun ya başkan siz ne söyleseniz hep sizi yalancılıkla suçluyorlar neden herkes size yalancı diyor bi açıklama yapsın...

  • Mukadder 01 Mart 2021 10:56

    Göreve geldiği günden beri sadece belediye personeli ile uğraşmak ve kendi reklamını yapmak dışında bir icraatı olmayan başkan.

  • Metin 01 Mart 2021 10:06

    Hacı seçim ekonomisi uygulamış. Klasik Türkiye alışkanlığı. Vekiller zorlamış olabilir

  • Harun 01 Mart 2021 10:04

    Haluk Selahattin'i de satmış anlaşılan.

  • Y 01 Mart 2021 01:19

    Krediler borç sayılmıyormuş bende kendimi borçlu hissediyordum yaşa padişah selo hafifledim şimdi sayende

  • Hacı Baba 28 Şubat 2021 23:49

    İşinize gelen kısmı alıp yayınlamayın!!!proğramın tamamını yayınlayın da görelim.Hacı hoca diye geçinirsiniz İş Hacı uğur’a gelince pençelerinizi çıkarıyorsunuz.

  • Muhakkak dinlemelisiniz 28 Şubat 2021 23:24

    https://m.facebook.com/MalatyaDostFm/videos/425946235356453/

  • Mustafa akin 28 Şubat 2021 22:48

    Selahattin başkan kendi söylediğine kendi inanmıyor ki bizlerde inanalım yanında gezen koltuk sevdalıları ne derse haklisin ağam diyor başkanda hıza geliyor ama unutmamamiz gereken bir konu var selahattin başkanın bir sonraki hedefi Türkiyeyi AB uyesi yapmak harcanıyor selahattin başkan belediyede bir an önce gitmesi gerekiyor böyle dahiyen birinin..

  • Mert 28 Şubat 2021 22:36

    Yalanları mı sayalım doğruları mı, hangisi kolay olur acaba?

  • Sende haklısın Sende haklısın 28 Şubat 2021 22:02

    Eee niye bu iki başkan birbirlerini yağlayıp duruyorlardı. Ee uydudan görülen yatırımlarda var. Bu neyin nesi şimdi. Arkadaş bu malatyada siyaset bir başka işliyor yaa.