casino siteleri

Selahattin Gürkan defilecilerle poz verdi

Malatya Haber Girişi : 22 Eylül 2021 10:28
Selahattin Gürkan defilecilerle poz verdi
Tüm şehirden tepki geldi

UNESCO tarafından Arslantepe’nin Türkiye’de yer alan 19’uncu kültür mirası olarak kalıcı listeye girmesini defilelere bağlayan üstüne üstlük birde boy boy poz veren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a tepkiler gecikmedi. Sosyal medyada her kesimden Gürkan’a çok sert tepkiler var.

YouTube Haber arası


Melita’dan Malatya’ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşmaları ve Malatya’nın fethinin 920. yılı kutlamaları kapsamında ‘Tarihin Işığında Arslantepe 3 Defilesi’ Yeni Kongre ve Fuar Merkezinde yapılmış ve tepki almıştı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan UNESCO tarafından Arslantepe Türkiye’de yer alan 19’uncu kültür mirası olarak kalıcı listeye girmesini defilelere bağlaması şaşkınlık yarattı.


Melita’dan Malatya’ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşmaları ve Malatya’nın fethinin 920. yılı kutlamaları kapsamında ‘Tarihin Işığında Arslantepe 3 Defilesi’ne tepkiler yağdı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan UNESCO tarafından Arslantepe Türkiye’de yer alan 19’uncu kültür mirası olarak kalıcı listeye girmesini defilelere bağlaması şaşkınlık yarattı. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise ,”Melita’dan Malatya’ya Tarihin Işığında Arslantepe 3 Defilesi gerçekten de bir anlamıyla da tarihte bir yolculuk oluyor” sözleri ise hayretle karşılandı.


İşte Malatyalılardan tepkiler;

Harun Akkuş: Zamanı gelince Malatyalılar bunların hesabını sorar.Memleketin düştüğü hale bak.

Kadir Arslan: Selahattin Gürkan bu guruba niye katılmış? Ben bu kişiyi belediye başkanı olarak biliyordum. İstifa mı etti?...
Yoksa, ek iş olarak mankenlik mi yapıyor?Bence bu gurup Selahattin Gürkan ile tamam olmuş.

İbrahim Ethem Yazıcı: Başkanımıza da Anadoluyu anayurt yapan kıyafetler yakışır bence.

Hamza Atlı: Selahattin Gürkan ne yapmaya çalışıyor anlayan var mı? Sayın başkan bununla ne amaçlıyor arkadaşlar? Bu kare ne islami, ne insani, ne de ahlâki...
Vallahi ben birşey anlamadım bu sözüm ona muhafazakâr abilerden. Birşeyi muhafaza ediyorlarsa o da laik, kemalist, batıcı anlayıştır. Bu zihniyetten beriyim. Rabbim, içimizden sana isyan edenler yüzünden bizi helak etme...
Bunu bir CeHaPe'li yapsa ortalığı ayağa kaldıracak kalemşörler, troller, mücahit abiler neredeler? Yoksa zulüm bizden olunca kör ve sağır mı oluyoruz?
Zulüm bizdense ben bizden değilim arkadaş!
Kaldı ki şeytanizmi simgeleyen bu abeler ve aplaların bizim örfümüzle, kültürümüzle alakası ne?

Bilal Yıldırım: İnsanlarımızın bu ekonomik dar boğazda, bu pandemi şartlarında o kadar derdi ve sıkıntısı varken Malatyalı belediye başkanlarından birisi defile yapar, diğeri tanıtım için milyon liralar harcar, bir diğeri sokak konserleri yapar. Reis sen tasarruf derken senin başkanların seni dinlemiyor boşa para harcıyorlar. Ancak Malatya'ya sen el atarsın !

Vural Can: Reis bugün selahattin gürkanı görevde alsa düşünmeden  direk chp ye geçer.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Abdulhadi çelik 23 Eylül 2021 00:45

    Ak parti yetiştirirse böyle başkanlar yetiştirir. Gerçi bizim beklentilerimiz biraz farklıydı ama biz de biraz iç çekeriz sonra da unuturuz.

  • Duyarlı vatandas 22 Eylül 2021 19:01

    Vay be ne büyük bir hizmet.Sehir turu atsaydinizda vatandasin memnuniyetine canli olarak sahit olurdunuz..