casino siteleri

Sevilen Komutan Malatya'ya Veda Etti

Malatya Haber Girişi : 08 Temmuz 2022 22:13
Sevilen Komutan Malatya'ya Veda Etti
Sevilen Komutan Malatya'ya Veda Etti

 

YouTube Haber arası

Yaklaşık yedi yıldır Malatya İl Jandarma Komutanlığında Trafik Tim Komutanı olarak görev yapan, görev yaptığı süre içerisinde halkın gönlüne taht kuran, özellikle okullarda çocuklara verdiği trafik eğitimleri ile tanınan, vazife başında herkese eşit ve adil davranan Trafik Tim Komutanı Astsubay Ahmet Murat Dilek, 2022 yılı İçişleri Bakanlığı jandarma atamaları ile Van Tuşba Tımar Jandarma Karakol Komutanı olarak atanması nedeniyle Malatya'ya veda etti.

 

Yedi yıldır Malatya'da görev yapan, uzun bir süre Cumhuriyet ve Organize Sanayi Jandarma Karakol Komutanlıklarına vekâleten komutanlık yapan Dilek, Van'a tayin oldu. Halk ile kurduğu iyi ilişkiler, okullarda çocuklara trafik eğitimi vermesi ile görev yaptığı süre boyunca herkese eşit ve adil davranan bir komutan olan Dilek'in yeni görev yeri Van Tuşba Tımar Jandarma Karakol Komutanlığı olacak.

 

Önceki aylarda Suriye Görev Gücü kapsamında (6) ay boyunca Türkiye'yi Suriye Afrin'de üstün başarı ile temsil eden Astsubay Ahmet Murat Dilek, Malatya'da mutlu ve huzurlu bir şekilde görev yaptığını ve güzel hatıralarla ayrıldığını, Malatya halkının vatanına ve devletine son derece sadık olduğunu belirterek, bulunduğu her yerde Malatyalıların bir evi olduğunu unutmamalarını belirtti.

 

Bizde Van'a Karakol Komutanı olarak atanan Astsubay Ahmet Murat Dilek'e yeni görev yerinde sonsuz başarılar diliyoruz.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.