SGK modern hizmet binasına kavuştu

Malatya Haber Girişi : 03 Ocak 2022 16:06
SGK modern hizmet binasına kavuştu
AK Partili Çalık: SGK modern hizmet binasına kavuştu

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının yapımının tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Sanal Instagram haber içi

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. 

 

 

İnceleme sonrası açıklama yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü’nün yeni binasının güzel bir bina olduğunu söyledi. Çınar, “Yeşilyurt bölgesi büyüyor, güzelleşiyor. Bizde bu güzelliği, gelişimi görünce çok daha mutlu oluyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü binamız çok daha güzel bir binada hizmet verecek” diye konuştu. 

SGK İl Müdürü Ayten Kara da Malatya’nın büyükşehir olmasının ardından hizmetlerin daha da arttığına dikkat çekerek, “203 bin sigortalı, 115 bin emekli sayısı olan 806 bin nüfuslu Malatya’da daha rahat ortamda, daha iyi hizmet vereceğiz” dedi. 

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 46 milyon TL maliyetle 17 bin 800 metrekarelik alan üzerine yapılan yeni SGK hizmet binasının Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Milletvekili Çalık, SGK’nın sıkışık yapıdan kurtulduğunu ve daha ferah, geniş ve rahat bir ortamda hizmet vereceğini kaydederek, yeni modern hizmet binasının açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in katılımıyla yapmak istediklerini söyledi. 

İlhan içen  haber arası

Malatya’nın her alanda önemli hizmetler aldığını, bundan sonra da almaya devam edeceğini dile getiren Çalık, “Malatya’mız bugüne kadar altıncı teşvik bölgesinden faydalanmıştı. Geçen ay yaptığımı görüşmede, Malatya’nın kazanımlarını ele aldık. Malatya’mız, cazibe merkezlerindeki illerle beraber altıncı teşvik bölgesinden faydalanmaya devam edecek. Malatya yatırım, istihdam, ihracat, büyüme zamanı diyecek. Yatırımcılarımızın Malatya’ya gelmesini sağlayacağız. Türkiye’nin yeni ekonomik modeli ve altıncı bölge teşvikleriyle, yerel yönetimleri, milletvekilleri ve bakanlarımızla birlikte şehrimizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.