casino siteleri

Sıkı Tutunun... !

Her maç bir kahraman çıkarıyoruz. Müthiş asistler yapıyoruz rakip takımlara. Robin'in yaptığı pas hatasını halı saha da yapsan diğer hafta maça çağırmazlar. 

 

Takım şehir müthiş motive olup kenetlenmişti. Mutlak 3 puan parolasıyla çıktığımız maçta yine mağlubiyet ile ayrıldık. Doğrudan rakibin olan takımları yenemiyorsan, yenilmeyeceksin ama ya hocalar anlamıyor bunu ya takım anlamıyor. Kayserispor, Ankaragücü, Kasımpaşa, Denizlispor, Rizespor toplam da 0 puan.. Ligde kalmayı hak etmiyoruz.. Bu saatten sonra kaderimiz tamamen rakiplerimizin elinde..

 

Hikmet Karaman dışarıdan bakınca müthiş profesyonel. Almanya Ligi, İngiltere Ligi.. Bielsa, Kloop, Guardiola'yı anlatıyor gördüğü her kameraya. Şimdi Hikmet Karaman hocaya sormak gerekir. Takım yüzyıllar sonra devre arasında içeriye 1-0 önde girmiş müthiş dakika da gol atmışız. Yoldan geçen futbolla ilgi alakası olmayan  birine sorsak der ki ; defansa oyuncu alayım takımın öz güveni de yok skoru korurum. Yine yoldan geçen biraz futbol ile alakalı birine sorsak oda der ki ; Kasımpaşa ikinci yarı üzerime gelir ben ortasahaya bir oyuncu alayım oyunu tutarım. Orta sahayı üçleyelim der. 

 

Biz ne yaptık ?  2-1 geriye düştükten sonra değişiklikler yapmaya başladık. Takımda öz güven yok çok kırılgan bir yapısı varken yapılması gereken tek bir hamle vardı. 5 oyuncu değişiklik hakkın var. İkinci yarıya başlarken Vidar'ı çıkarıp Murat Yıldırım'ı defans önüne atmak gerekirdi.( Ya da hadabe sol stopere, Robin defans önüne..) Umut en ileri uçta pres yapacak rakibin oyun kurmasına izin vermeyecek,  Bifouma ve Gökhan ile hızlı kontra atak için bekleyeceksin.. 

 

Sağlık olsun demek istemiyoruz artık. Hikmet Karaman yaptığı yanlışın farkında değil ki maçtan sonra yaptığımız değişiklikler bizi oyunda tuttu diye demeç veriyor. Ne demek istiyor anlayamadım. Geriden gelip puan mı aldık. mağlubiyet skorunu koruduk ondan bahsediyor galiba. Son bir kurşunumuz kaldı.. Göztepe maçı..