Sivas Belediyespor karate takımı Türkiye 3.´sü oldu

Spor Haber Girişi : 31 Mart 2021 17:42
Sivas Belediyespor karate takımı Türkiye 3.´sü oldu
Yalova´da yapılan Türkiye Kulüplerarası Karate Şampiyonasına, Sivas´ı temsilen katılan Sivas Belediyespor Kulübü karate takımı, ümit-gençler kategorisinde Türkiye 3.´sü oldu.
Türkiye Karate Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Kulüplerarası Karate Şampiyonası Yalova´da yapıldı.
Yalova 90. Yıl Spor Salonu´nda gerçekleştirilen şampiyona, 48 ilden 480 üzerinde kulüp katıldı. Yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı turnuvada, antrenörler Mahmut Gümüşsay ve Serpil Karakaya Sarzep nezdinde Sivas´ı temsil eden Sivas Belediyespor Kulübü, ümit-gençler kategorisinde Türkiye 3.´sü oldu.
Sivas Belediyespor Kulübü karate takımı antrenörü Mahmut Gümüşsay, karate takımı olarak bu şampiyonaya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti. Sporcularının hem Sivas´ı hem de Sivas Belediyespor´u başarıyla temsil ettiğini söyleyen Gümüşsay, Türkiye üçüncülüğü elde ettiklerinden dolayı mutlu olduğunu da söyledi.
Genç: "Karate takımımızı kutluyorum"
Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç ise, Yalova´da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcu ve hocaları tebrik etti. Başkan Genç, "Sivas Belediyespor´un, Onursal Başkanı Hilmi Bilgin´in katkı ve desteğiyle birçok branşta faaliyet gösteriyoruz. Sivaslı sporculara imkan sağlamak, hem Sivas´a hem de gençlere fayda sağlıyor. Yalova´da ilimizi en iyi şekilde temsil eden Sivas Belediyespor karate takımımızı da kutluyorum" dedi.