casino siteleri

Sivas´ta kurban hissesi için bağışlar devam ediyor

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 04 Temmuz 2022 15:18
Sivas´ta kurban hissesi için bağışlar devam ediyor
Sivas Hayat Ağacı Derneğinde Vekâletle Kurban Kampanyası çerçevesinde 3 bin 950 TL olan kurban hissesi bağışları için banka havalesi 6 Temmu
Sivas Hayat Ağacı Derneğinde Vekâletle Kurban Kampanyası çerçevesinde 3 bin 950 TL olan kurban hissesi bağışları için banka havalesi 6 Temmuz Çarşamba günü sona erecek. Elden bağışlar 8 Temmuz Cuma gününe kadar devam edecek.
Sivas Belediyesi´ne ait Hayat Ağacı Derneği, yaklaşan kurban bayramı öncesi kurban hissesi bağışları ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
"Hayır sahipleri, dernek merkezinde makbuz karşılığında ya da banka havalesi ile kurban hissesi Hayat Ağacı Derneğinde Vekâletle Kurban Kampanyası çerçevesinde 3 bin 950 TL olan kurban hissesi bağışları için banka havalesi 6 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00´de sona erecek. Elden bağışlar 8 Temmuz Cuma günü saat 12.00´ye kadar devam edecek.
Hayır sahipleri, dernek merkezinde makbuz karşılığında ya da banka havalesi ile kurban hissesi bağışlayabilecek. Banka havalesi ile yapılacak bağışlar ise 6 Temmuz Çarşamba günü mesai bitimine kadar devam edecek. Kurban bağışlarını elden yapmak isteyen hayır sahipleri, 8 Temmuz Cuma saat 12.00´ye kadar dernek merkezinde vekâlet verebilecek.
İsteyen hayır sahipleri, www.hayatder.org sitesindeki Kurban bağışı hesabına isim ve telefonlarını yazıp havale yapabilecekler. Bağışçılara 5 kg kurban eti verilecek. Kurban payları, bayramın ikinci gününden itibaren dernek merkezinden teslim edilecek. Kurban kesimleri, kamera kaydına alınacak ve bağışçılara ulaştırılacak.
Hayat Ağacı Derneği´ne bağışlanan kurban etleri sayesinde Gıda Bankasından yardım alan ihtiyaç sahipleri, yılın 12 ayında, aldıkları gıda ürünlerinin yanı sıra, limitleri dışında tercihlerine göre kemikli veya kemiksiz kurban eti alabilecekler."