casino siteleri

Sivas´ta polis sokak satıcılarına nefes aldırmıyor

Asayiş Haber Girişi : 27 Ağustos 2021 15:43
Sivas´ta polis sokak satıcılarına nefes aldırmıyor
Sivas´ta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uygulamalarda, 17 kişiye işlem yapıldı.
Sivas´ta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sokak satıcılarına yönelik uygulamalarını aralıksız sürdürüyor. Sivas´ta son bir hafta içerisinde yapılan uygulamalarda; 14,26 gram Metamfetamin, 1,13 gram Esrar, 15,91 gram Sentetik Kannobinoid,15 adet Sentetik ecza hap, 11 kök Hint keneviri ele geçirildi. Öte yandan uygulamalar kapsamında yapılan ev, işyeri ve araç aramalarında; 1 adet pompalı tüfek ve 4 adet fişek, 6 adet tabanca fişeği, 1 adet Narkotik madde kullanma aparatı bulundu.
12 şahıs hakkında, Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçlaması ile işlem yapıldı. 5 şahıs hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı madde İmal ve Ticareti suçlama ile işlem yapıldı. 3 şahsa ise uyuşturucu madde kullanarak araç kullandıkları gerekçesi ile 20 bin 727 TL idari para cezası uygulandı.