casino siteleri

Sivasspor´da sakat oyuncuların durumu belli oldu

Spor Haber Girişi : 01 Kasım 2020 20:27
Sivasspor´da sakat oyuncuların durumu belli oldu
DG Sivasspor Kulübü Doktoru Burak Akyıldız, çeşitli seviyelerde sakatlıkları bulunan Jorge Felix, Aaron Appindangoye, Serhiy Rybalka, Ziya Erdal ve Marcelo Goiano´nun durumu hakkında bilgi verdi.
Sivasspor´da sakatlığı bulunan futbolcuların sağlık durumu hakkında kulüp doktoru Burak Ayyıldız, resmi internet sitesine açıklamada bulundu. Akyıldız, 5 futbolcunun sakat olduğunu söyleyerek tedavilerinin devam ettiğini belirtti. Akyıldız, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Sol alt adalesinde ileri seviyeli yırtık ve kanama oluşan Jorge Felix´in tedavisine başlanılmış olup, tedavinin en az 4 hafta sürmesini planlıyoruz. Sol ayak bileğinden daha önce operasyon geçiren Aaron Appindangoye´ni rehabilitasyonunda son aşamaya gelinmiştir.
Sağ dizde üst adale tendonunda ödem ve diz kapağı dış tarafta hafif kıkırdak hasarı oluşan Serhiy Rybalka´nın 1 hafta sonra takımla birlikte antrenmanlara devam etmesini planlıyoruz.
Rizespor ile ligde geçtiğimiz hafta oynanan mücadelede sakatlanan takım kaptanımız Ziya Erdal´a yapılan kontrollerde sağ üst adalesinde orta seviyeye yakın yırtık tespit edilmiştir. Ziya´nın 1 hafta sonra çalışmalara başlaması planlanmaktadır.
Sol kalçasında ileri dejeneratif değişiklikler bulunan Marcelo Goiano´nun tedavisinde 2. hafta bitilmiş olup, gerekli klinik değerlendirmelerden sonra sporcumuz takımla antrenmanlara başlayacaktır."