casino siteleri

Sivasspor ile Erzurumspor 4. randevuda

Spor Haber Girişi : 02 Şubat 2021 13:46
Sivasspor ile Erzurumspor 4. randevuda
Süper Lig´in 23. haftasında karşılaşacak olan DG Sivasspor ile BB Erzurumspor, 4. kez birbirlerine rakip olacak.
Sivasspor ile Erzurumspor, Süper Lig´in 23. haftasında yarın oynanacak olan maçla birlikte 4. defa karşı karşıya gelecek. Geride kalan 3 mücadelede Sivasspor 1 kez galip gelirken, Erzurum temsilcisinin de 1 galibiyeti bulunuyor. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Sivasspor ile Erzurumspor arasında oynanan karşılaşmalarda taraflar 13 kez gol sevinci yaşadı. Yiğidolar rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde ise 7 gol gördü. Sivasspor ve Erzurum, son olarak ligin ilk yarısında karşılaşmış, maç 2-1 Sivasspor´un galibiyeti ile sona ermişti.
Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda yarın oynanacak olan müsabakada Fırat Aydınus düdük çalacak.

Sivasspor´da 6 eksik
Kırmızı-beyazlılarda bu mücadele öncesi 6 eksik futbolcu bulunuyor. Sakatlığı devam eden Serhiy Rybalka, Marcelo Goiano, Claudemir, Erdoğan Yeşilyurt, Aaron Appindangoye ile sarı kart cezalısı olan Robin Yalçın, Erzurumspor karşısında takımını yalnız bırakacak.

Yiğidolar´da 2 isim kart sınırda
Sivasspor´un Erzurumspor ile oynayacağı maçta 2 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Kırmızı-beyazlılarda 3´er sarı kartı bulunan Mustapha Yatabare ve Uğur Çiftçi Erzurumspor karşısında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak müsabakada görev alamayacak.