• Haberler
  • Spor
  • 'Sivasspor, lider Trabzon maçına hazırlanıyor'

'Sivasspor, lider Trabzon maçına hazırlanıyor'

DG Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla ligin lideri Trabzonspor maçının hazırlıklarına takım halinde yaptığı çalışmayla devam etti.
Spor Toto Süper Lig´in 21. hafta maçında Trabzonspor ile karşılaşacak Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde saat 15.00´te basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 5´e 2 top kapma pas ve pres çalışması yapan Yiğidolar, daha sonra geniş alan pas çalışması yaptı. Kırmızı-beyazlılar son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaptı.
Sivasspor ile Trabzonspor, 15 Ocak Cumartesi günü saat 16.00´da Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu´nda karşılaşacak.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!