Sivasspor sahasında galibiyete hasret

Spor Haber Girişi : 01 Aralık 2020 10:43
Sivasspor sahasında galibiyete hasret
Süper Lig´in 10. haftasında Göztepe´ye 1-0 yenilen DG Sivasspor´un sahasındaki galibiyet hasreti devam ediyor.
Süper Lig´in 10. haftasında sahasında Göztepe´ye 1-0 mağlup olan Sivasspor, evindeki müsabakalarda kazanamıyor. Rıza Çalımbay´ın öğrencileri, son 5 iç saha maçında rakip fileleri sadece 1 kez havalandırdı.
Ligin ilk haftasında evinde Alanyaspor´a 1-0 mağlup olan Sivasspor, ikinci haftada ise deplasmanda Erzurumspor´u 2-1 yenmişti. Üçüncü haftada da sahasında Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Yiğidolar, dördüncü haftayı BAY olarak tamamlamıştı. Kırmızı-beyazlılar, beşinci haftada deplasmanda Kayserispor´u 3-1 mağlup ederken, altıncı haftada da sahasında Rizespor´a 2-0 yenildi. Yedinci haftada deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Yiğidolar, 8. haftada ise sahasında Galatasaray´a 2-1 mağlup olmuştu. Dokuzuncu haftada deplasmanda Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, 10. haftada ise sahasında Göztepe´ye 1-0 yenildi ve galibiyet sevinci yaşayamadı.
Kırmızı-beyazlılar iç sahadaki son galibiyetini geçen sezon, 19 Temmuz 2020´de oynanan maçta Gençlerbirliği´ni 2-0 yenerek almıştı.