casino siteleri

Sivasspor´un gözü kulağı Beşiktaş maçında!

Spor Haber Girişi : 16 Mayıs 2021 15:04
Sivasspor´un gözü kulağı Beşiktaş maçında!
DG Sivasspor 40 maç sonunda 65 puan topladı ve sezonu Avrupa Kupalarına katılma şansı ile tamamladı. Ziraat Türkiye Kupası´nı Beşiktaş´ın kazanması halinde Sivasspor, gelecek sezon UEFA Konferans Ligi´nde yer alacak.
Sivasspor, Süper Lig´in son haftasında evinde Kasımpaşa´yı yendi ve müthiş çıkışını sezonu 5. sırada bitirerek tamamladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay´ın ekibi son 19 maçını kaybetmedi ve sezonu Avrupa Kupalarına katılma şansı ile sonlandırdı. Beşiktaş ile Antalyaspor arasında Salı günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası´nı Beşiktaş´ın kazanması halinde Sivasspor, UEFA Konferans Ligi´ne katılacak.

Sivasspor´un gözü Salı günü oynanacak maçta!
Türkiye Kupası finalini Beşiktaş kazanırsa, Süper Lig´de sezonu 5. sırada bitiren Sivasspor, gelecek sezon Avrupa´da Konferans Ligi´nde mücadele edecek. Ayrıca Avrupa Ligi Play-Off´unu Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunu Trabzonspor ve Konferans Ligi için 2. ön eleme turunu da Sivasspor oynayacak. Aksi takdirde kupayı Antalyaspor kazanırsa, Akdeniz ekibi Türkiye´yi Avrupa Ligi Play-Off Turu´nda temsil etme şansını ede edecek.

Mecnun Otyakmaz, "Gönlümüz Beşiktaş´tan yana" demişti
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz´da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamasında, "Avrupa kupalarına gitmemiz için de Beşiktaş´ın Antalyaspor karşısında başarılı olup kupayı alması gerekiyor. Dolayısıyla o maçta bütün maçta Sivaslıların desteği Beşiktaş´ın yanında olacak diye düşünüyorum" demişti.