casino siteleri

Sivasspor´un hedefi Trabzon´dan puan ya da puanlar almak!

Spor Haber Girişi : 22 Nisan 2022 11:41
Sivasspor´un hedefi Trabzon´dan puan ya da puanlar almak!
Kadınlar Süper Ligi B Grubu 19. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor Kadın Futbol Takımı´nda Teknik Direktör N
Kadınlar Süper Ligi B Grubu 19. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor Kadın Futbol Takımı´nda Teknik Direktör Nevzat Ercanlı, "Trabzon´da elimizden geleni yapacağız ve puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.
Kadınlar Süper Ligi B Grubu´nda mücadele eden Sivasspor, ligin 19. hafta maçında hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor müsabakasının hazırlıklarını tamamladı. Sivasspor Tesisleri´nde, Teknik Direktör Nevzat Ercanlı ve yardımcıları nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. İdman koşu ile başladı, daha sonra ısınma hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar, pas çalıştı. Antrenman, taktik çalışmaları ile sona erdi.

"Zor bir deplasman olacak"
Antrenman sonrası İhlas Haber Ajansı´na açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Nevzat Ercanlı, Trabzonspor maçına puan yada puanlar almak için çıkacaklarını söyledi. Ercanlı, "Trabzon deplasmanı gerçekten zor bir deplasman olacak. Burada ilk maçta biz 2-0 kazanmıştık. Rizespor´un 18, Trabzonspor´un 17 ve bizim 16 puanımız var. Bizim Play-out´a kalmamız için Trabzon maçını mutlaka kazanmamız lazım. En azından berabere kalmalıyız. Ondan sonra Kayseri, Rizespor ve Dudullu maçı ligdeki yerimizi belirleyecek. Hazırlıklarımız çok iyi devam ediyor. Sadece Carol ile Yourcell´de sıkıntı var. Yourcell maça yetişecek ama Carol bu hafta oynamayacak. Geçen haftada ALG maçında gol attık. 18 maçtır gol yemeyen takıma gol atmak bizim için sevindirici. Trabzon´da elimizden geleni yapacağız ve puan yada puanlarla dönmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.