casino siteleri

Şok iddia Esenlik eksik gramaj ile ekmek satıyor

Malatya Haber Girişi : 18 Ağustos 2021 15:56
Şok iddia Esenlik eksik gramaj ile ekmek satıyor

Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi Yapıtığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi 

YouTube Haber arası

İŞTE O AÇIKLAMA ;

14/08/2021 tarihinde Esenlik Müdürü tarafından basına verilen açıklamada benim eylem yaptığımı eylem yerinde olduğuma dair açıklamalarda bulunmuştur. Eylem günü şahsımın orda olmadığı görüntülerle de sabittir. Esenlik müdürü yapmış olduğu açıklamalarda gerek şahsımı gerek Fırıncılar Odasını gerekse de Fırıncı esnafını vatandaşla birbirine bırakmaya çalışmaktadır.

 

            Yapılan bir diğer açıklamada ekmek fiyatlarında vatandaşın lehine hareket ettiklerini beyan etmiştir. Ancak gerçekte ekmeği maliyetin altında satış yaparak diğer fırın ve marketlere zarar verdiği aşikardır. Biz fırıncılar olarak ihtiyaç sahibi ya da dar gelirli vatandaşın daha ucuz ekmek veya ücretsiz ekmek teminine asla karşı değiliz. İlgili ve yetkili makamların bu konuda atacağı her adıma destek vermeye hazırız. Nitekim tüm fırınlarımızda askıda ekmek uygulaması da devam etmektedir. Ancak Esenlik ekmeği siyaset malzemesi olarak kullanmaktadır. Esenlik vatandaşa eksik gramajlı ekmek satmaktadır. Megsaş son zamlarda ekmeğe %40 zam yapmış iken, Fırıncılar Odası olarak zam oranımız %25 dir. Esenlik şirketi eksik gramaj ile vatandaşa ekmek satışı yaparak ekmeği siyasete alet etmektedir. Ekmeği gramı 230 gramdır. Esenlik 200 gr ekmek çıkarıp vatandaşı aldatmaktadır. Eksik gramaj ile vatandaş yanlısı davranmamaktadır. Esenlik şirketi madem vatandaşın yanında ise; neden etin kilogram fiyatında düşüşe gitmiyor. Neden Un, Yağ, Şeker vs. diğer temel gıdalarda maliyetin altında satışa sunmuyor?.  Esenlik Şirketi hakkında Haksız Rekabetten kaynaklı olarak hukuki süreç başlatılmıştır. Fırıncı esnafımızın haklarının korunması amacıyla gerekli tüm işlemlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.