Son 10 senede Malatya'da yetişmiş en güzel, en iyi politikacılardan birisidir

Kültür-Sanat Haber Girişi : 12 Haziran 2017 23:06
Son 10 senede Malatya'da yetişmiş  en güzel, en iyi politikacılardan birisidir
Malatya'nın En Güncel Hab

Türk Halk Müziği Sanatçısı Selahattin Alpay, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. 
Seslendirdiği türkülerle milyonların gönlünde taht kuran sanatçı Selahattin Alpay memleketi Malatya’da Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.
Alpay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, “Selahattin beyi burada görmek bizleri mutlu etmiştir. Malatya'yı temsil etme noktasında hem Malatya, hem Türkiye nezdinde gerçekten güzel bir temsil örneği veriyor. Bu temsilde kendisi, Malatya insanının özelliklerini, Malatya'nın sanatsever özelliğini, vatan, millet, bayrak sevgisini en güzel şekilde tezahür ettiren devlet sanatçımızdır" ifadelerini kullandı.
Selahattin Alpay ise, Başkan Gürkan’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Başkanımı her gelişimde ziyaret ediyorum. Hakikaten, Allah işini gücünü rast getirsin son 10 senede Malatya'da yetişmiş en güzel, en iyi politikacılardan birisidir Başkanımız. İnşallah geleceği aydınlık olur. Allah'ın izni ile daha güzel yerlerde görmek dileğindeyim. Ben bu vesile ile hemşehrilerimin Ramazan ayını da kutluyorum” şeklinde konuştu.

Sanal Instagram haber içi