Son 20 yılda esnaflarımıza çok önemli destekler verdik

Siyaset Haber Girişi : 25 Temmuz 2022 23:30
Son 20 yılda  esnaflarımıza çok önemli destekler verdik
Son 20 yılda esnaflarımıza çok önemli destekler verdik

 

Sanal Instagram haber içi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, beraberinde Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, parti İl Başkan Yardımcısı Hakkı Pekel ile birlikte Kışla Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

 

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan  Milletvekili Ahmet Çakır, "Meclisin tatil olmasıyla diğer arkadaşlarımızla beraber gerek ilçe ziyaretlerimizi gerek mahalle ziyaretlerimizi gerekse de esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Esnaflarımızla da sık sık bir araya gelerek işaretlerde bulunuyoruz. Ekonominin temelinin esnaf olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. AK Parti olarak  esnaflara büyük önem veriyoruz. Esnafımızın sorununu, taleplerini takip ediyoruz ve sürekli onların yanında olmaya çalışıyoruz. AK Parti iktidarları olarak bugüne kadar hep esnafımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Son 20 yılda  esnaflarımıza çok önemli destekler verdik. Kira desteğinden elektrik desteğine, hibe desteklerinden kredi desteklerine kadar  esnaflarımıza ilaç olacak destekleri sağlama konusunda önemli girişimlerimiz oldu. Bu konuda hiçbir zaman pasif kalmadık ve önemli adımlar attık. Küresel olarak yaşanan ekonomik daralmada da yaptığımız işler ve attığımız adımlarla ticari hayatı sekteye uğratmamaya çalıştık.   Özellikle son iki yılda esnaflarımıza çok büyük desteklerimiz oldu. Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanımız Mehmet Muş, esnafa yönelik faiz indirimli kredilerin üst limitinin Bakanlık girişimleriyle 350 bin liraya yükseltildiğini açıkladı.

İlhan içen  haber arası

Bu da gerçekten önemli bir adım. Limit artışının esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.