casino siteleri

Söz Yüzükleri Modelleri

Diğer Haber Girişi : 30 Aralık 2021 09:11
Söz Yüzükleri Modelleri

Gelenek ve göreneklerimize göre evlilik öncesi çiftler arasında bir söz verilir. Erkek tarafı kızın ailesine geçtiğinde evlilik gerçekleşir. Kızın başvuru töreni olarak bilinen bu törende söz yüzükleri resmi olarak takılır ve söz yüzüğü anlamı çiftlerin evlilik taahhüdü anlamına gelir.

YouTube Haber arası

Söz yüzükleri aslında nişan yüzüğü ile aynı anlamı taşıyan bu tören bazı çiftler tarafından birbirinden ayrı olarak yorumlanır. Yüzükler taktıkları yüzüklere alyans deniyor ve alyans seçerken bile birçok detay ve seçenek var. Tüm bu farklı alyans seçeneklerini web sitemizden inceleyebilirsiniz.

 Söz Yüzüğü Ne Zaman Takılır?

Söz yüzükleri çiftler için çok anlamlı olan yüzüklerdir. Sağ ele mi yoksa sol ele mi takıldığı konusunda çok fazla yorum var ama söz yüzükleri sağ elin yüzük parmağına takılır.

Evlilik yolunda atılan en önemli ve ilk adım olan söz veya nişan sürecinde, nişan yüzüğü en az dekor ve görünüm kadar önemlidir. Söz yüzüklerinin pırlantalı ve pırlantasız birçok çeşidi ve modeli bulunmaktadır. Desen ve renk olarak farklılık gösterirler.https://www.lizaypirlanta.com/blog/soz-yuzukleri sitesinden istediğiniz modeli bulup alabilirsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.