casino siteleri

Taşhoron Kilisesine ne kadar para harcandı?

Özel Haber Haber Girişi : 29 Ağustos 2021 22:32
Taşhoron Kilisesine ne kadar para harcandı?
Taşhoron Kilisesine ne kadar para harcandı?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan göreve geldiği tarihten bu yana Taşhoran Ermeni Kilisesinin restore edilmesi ve yeniden ibadete açılması için belediyeyi adeta seferber etti.

Deprem konutları


Hatırlanacağı üzere başkan Gürkan, göreve gelir gelmez kemer sıkma politikası üzerinde durmuş çalışanların ücretlerinde kesintiye gitmişti. Pandemi ile birlikte ülkede yaşanan ekonomik krize rağmen başkan Gürkan'ın Ermeni Kiliseyi restore etmek ve ibadete açmak için ne kadar harcama yaptığı merak ediliyor.


Pandemi ile birlikte yaşanan ekonomik krizde restoresi biten ve geçtiğimiz Cumartesi günü ibadete açılan Taşhoran Ermeni Kilisesi için harcanan bütçenin tamamı büyükşehir belediyesi tarafından harcandı ise  belediyenin önceliklerinde ne tür değişikliklerin olduğu konusunda vatandaşlar açıklama bekliyor. 


Belediyenin Ermeni kilisesini restore etmek için harcadığı bütçenin sorgulandığı bugünlerde başkan Gürkan'ın bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

 

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erhan Demirci 30 Ağustos 2021 13:44

    cami için 15 bin teklif etti kilise için 1 milyon harcar

  • Alaettin baydaş 29 Ağustos 2021 23:30

    Önceki başkanlarımız malatyadaki otizmli ve down sendromlu çocuklarımıza yönelik projesi tamamlanmış Özalper mahallesindeki engeĺli evlatlarımızın eğitim yapacakları yeri tamamlamadı.ama kiliseyi tamamladı.kendisini 2.ağır engeĺli Bizler aile olarak çok zor bir yaşam sürdürüyoruz.çok üzgünüm. Bumudur sosyal belediyecilik.