casino siteleri

Tatil coşkusu Malatya Park´ta yaşanacak

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 24 Ocak 2023 10:07
Tatil coşkusu Malatya Park´ta yaşanacak
Malatya Park Alışveriş Merkezi´nde yarı yıl tatiline gören öğrenciler unutulmadı. Çocukların yakından takip ettiği dizilerden Galaktik Ta
Malatya Park Alışveriş Merkezi´nde yarı yıl tatiline gören öğrenciler unutulmadı. Çocukların yakından takip ettiği dizilerden Galaktik Tayfa ile Kral Şakir, gösterileri ile öğrencilere güzel bir gün yaşatacak.
2022-2023 eğitim-öğretim sezonunda yarı yıl tatilinin başlaması ile birlikte Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi de öğrencilerin buluşma noktalarından biri oldu. Eğitime verilen arada AVM´ye gelerek zaman geçiren öğrenciler için ise Malatya Park tarafından bir sürpriz hazırlandı.
Çocuk dizilerinin kahramanlarından olan Rafadan Tayfa´nın yeni vizyona giren Galaktik Tayfa filminin gösterimi ile imza günü 26 Ocak günü düzenlenecek. Öğrencilerin yoğun bir katılım göstermesinin beklendiği etkinlikler ise aynı gün saat 13:00 ve 16:00´da iki seans olarak gerçekleştirilecek.
Yine çocukların vazgeçemediği dizilerden biri olan Kral Şakir´de yine bu yarı yıl tatilinde Malatyalı çocuklarla buluşuyor. 3,4 ve 5 Şubat´ta Malatya Park AVM´de gerçekleşecek olan etkinlikte de çocukların keyifli anlar yaşaması için her ayrıntı düşünüldü. Saat 13.00, 15.00 ve 17.00 olarak 3 ayrı seansta gerçekleşecek gösterilerde çocuklar sevdikleri dizi karakterleri ile hoşça vakit geçirme fırsatı yakalayacak.