casino siteleri

TBMM Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Adıyaman´da

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 26 Kasım 2021 11:16
TBMM Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Adıyaman´da
Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Adıyaman´a gelen TBMM Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, ziyaret programı kapsamında Vali Mahmut Çuhadar´ı makamında ziyaret etti.
Vali Mahmut Çuhadar tarafından hükümet konağı girişinde karşılanan Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Valilik Makamına geçerek Şeref Defterini imzaladı.
TBMM Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç´u kadim medeniyetler şehri, huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman´da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mahmut Çuhadar, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç´a Adıyaman´ın tarihi, coğrafyası, ekonomik ve sosyal durumu ile kente yürütülen faaliyet ve çalışmalar ile çeşitli konularda bilgiler verdi.
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman´da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Çuhadar´a teşekkür etti.
Gerçekleşen ziyarette Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Vali Mahmut Çuhadar´a "Ombudsmanlık ve Üniversiteler" adlı kitapları hediye ederken, Vali Çuhadar da ziyaret anısına, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç´a Adıyaman Sincik yöresine ait bir adet el işlemeli halı takdim etti.
Valilik ziyaretinin ardından Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, bir dizi ziyaret ve Adıyaman Üniversitesinde düzenlenecek "Ombudsmanlık ve Türkiye´nin 2023 Hedefleri" Konferansına katılmak üzere Valilik´ten ayrıldı.