casino siteleri

TDP Genel Başkanı Sarıgül: "Biz Ankara´ya kimsenin sofrasına oturmaya, kimsenin sofrasında bulunmaya gitmiyoruz"

POLİTİKA Haber Girişi : 27 Mart 2021 17:38
TDP Genel Başkanı Sarıgül:
Kendilerine `Ankara´da ne yapacaksınız ve kimin sofrasında olacaksınız´ sorularına geldiğine Elazığ´da cevap veren Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Biz buradan Gakkoşların diyarından Elazığ´dan diyoruz ki, biz Ankara´ya kimsenin sofrasına oturmaya, kimsenin sofrasında bulunmaya gitmiyoruz" dedi.
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve partisinin il başkanlığı binasının açılışı için Elazığ´a geldi. İlk olarak bir otelde düzenlenen programa katılan Sarıgül, açıklamalarda bulundu.
Türkiye Değişim Partisi´nin ana ilkelerine değinen Mustafa Sarıgül, "Türkiye Değişim Partisi ile siyasetin dilini, yapılış şeklini değiştireceğiz. Siyasete o nezaketi, o kaliteyi, o zerafeti, o saygınlığı biz kazandıracağız. Unutmamak lazım, demokrasi uygar bir tartışma rejimidir. Demokrasi kavga rejimi değildir. Biz barış içerisinde, insanlık içerisinde bütün yurttaşlarımızla partimizin görüşlerini ve düşüncelerini paylaşacağız. Türkiye Değişim Parti´miz, ülkemizdeki kutuplaşmaya, gerginliğe son verdirecek olan partidir. Bunun için anlayışlı olacağız, uzlaşmacı olacağız, adaletli olacağız ve ülkemizdeki bütün kültür mozaiklerini saygı ve sevgiyle bir kucaklayacağız" dedi.

"Ankara´ya büyük bir vatan sofrası"
Kendilerine `Ankara´da ne yapacaksınız ve kimin sofrasında olacaksınız´ sorularını sürekli aldıklarını anımsatan Sarıgül, " Biz buradan Gakkoların diyarından Elazığ´dan diyoruz ki, biz Ankara´ya kimsenin sofrasına oturmaya, kimsenin sofrasında bulunmaya gitmiyoruz. Biz Ankara´ya büyük bir vatan sofrası, büyük bir demokrasi sofrası kurmaya gidiyoruz. Türkiye Değişim Partimizin kuracağı o vatan sofrasında, demokrasi sofrasında her renkten, her dilden, her kültürden, her inançtan yurttaşlarımız olacak. O yurttaşlarımız saygıyla sevgiyle birbirlerine kucaklayacak. O yurttaşlarımızın tek amacı olacak, Türkiye Cumhuriyeti´nde kardeşlik hukuku içerisinde barışı, özgürlüğü, demokrasiyi ve insan haklarını el ele, kol kola, omuz omuza biz sağlayacağız" diye konuştu.