casino siteleri

Teknik Direktör Erol Bulut “Kolay Değildi Buraya Karar Vermek”

Spor Haber Girişi : 21 Aralık 2017 17:01
Teknik Direktör Erol Bulut “Kolay Değildi Buraya Karar Vermek”
Evkur Yeni Malatyaspor Te

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Buraya gelmek kolay değildi. Çünkü 7. haftada geldim. Lig başlamıştı ve kendi kurduğum takım düzeni yoktu. Ben en başta da söyledim, hiçbir şeyi bahane olarak göstermiyorum. Bunu ben seçtim ve geldim” dedi.

E.Y. Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, takımdaki son durum ve gelecek planlarıyla ilgili İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Moral olarak çok iyi olduklarını ifade eden Bulut, " Lideri üstünlük sağlayarak yendik. 3- 4 farklı sonuç olabilirdi. Sadece gol şanslarımızı daha iyi değerlendirebilsek maç 3-1, 4-1 de bitebilirdi. Ama futbolcularım gerçekten güzel bir mücadele gösterdiler. Ondan önceki maçta da gösterdikleri gibi. Tabi şuan önümüzde Kayseri maçı var ve Kayseri maçını da büyük takımla oynuyormuşuz gibi hazırlanıp, iyi motive ve konsantre olmamız gerekiyor. Gerçekten iyi bir ekibe karşı oynayacağız. Fizik kondisyonu yüksek olan bir ekip. Mücadelelerde iyi sonuçlar alan bir Kayserispor. Etkili futbolcuları var hücum alanında. Mendes olsun, Umut ve Deniz olsun, bunlara dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün onun üzerine çalıştık. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Oradan yine disiplinli oynayıp istediğimiz 1, hatta 3 puan alabileceğimiz bir maç” dedi.



“Nedense futbolcular büyük takımlara daha iyi motive oluyor”

İstanbul takımlarına karşı daha ayrı motive olduklarını kaydeden Bulut, “Bu geçmişte de aynı şekilde oldu şimdi de öyle. Nedense futbolcular İstanbul takımlarına karşı, yani büyük takımlar Trabzonspor dahil, daha iyi konsantre oluyorlar. Ama tabi ki gördüğümüz üzere bu durum yanlış sonuçta. Diğer takımlarla oynadığınız zamanda iyi konsantre olmanız gerekiyor. Olmadığınız zaman sonucu maalesef 1 puanla veya 0 puanla çıkabiliyorsunuz. Bu gösteriyor ki her maça birinci saniyeden itibaren 90, hatta 95’ inci dakikaya kadar iyi konsantre olması gerekiyor. Çünkü hiç belli olmuyor. 95’te de gol yiyebiliyorsunuz veya atabiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.



“Tabi benim adıma kolay değildi”

E.Yeni Malatyaspor’daki geleceğiyle ilgili de konuşan Erol Bulut, şunları söyledi:

“Tabi benim adıma kolay değildi burada olmak. Çünkü 7. haftada geldim. Lig başlamıştı ve kendi kurduğum takım düzeni yoktu. Ben en başta da söyledim, hiçbir şeyi bahane olarak göstermiyorum. Bunu ben seçtim ve buraya geldim. Elimden geleni Malatyaspor için, bu camia için yapmaya çalışıyorum. Ben vereceklerimi takıma çok iyi biliyorum. Tabi onları futbolculara iyi aktarıp, onların da uygulaması gerekiyor. Allah’a şükürler olsun bugüne kadar arkadaşlarımız en iyi şekilde uygulamaya çalışıyor. Tabi bu genel baktığımızda bizim için yeterli değil ve benim içinde yeterli değil. Üzerine daha çok koyarak gitmemiz lazım. Üzerine koyabilecek futbolcularımız var. İnşallah bunu hazırlık anlamında Antalya’da üst seviyelere çekip ve bunu uzun süre tutabiliriz. Tabi ki benim bireysel kendim ile alakalı burada Malatyasporda hedefim başarılı olmak ve ligi istediğim bir yerde bitirmek. Herkes ligde kalmaktan bahsediyor. Bu ligde ilk sene mücadele ediyoruz. Kalabilmemiz çok önemli ama onun dışında istediğimiz puanları yakaladıktan sonra her hafta üzerine koyarak takımı daha iyi bir konuma getirebilmek de önemli. İnşallah bunu başarırız tabi bunu yeni gelecek transferlerle birlikte başarabileceğimize inanıyorum.”

YouTube Haber arası