casino siteleri

Teknolojinin Son İcadı Akıllı Saatler

Bilim-Teknoloji Düzenleme Tarihi : 15 Ekim 2020 19:40 Haber Girişi : 24 Mart 2020 12:45
Teknolojinin Son İcadı Akıllı Saatler
Teknolojinin Son İcadı Ak

Gelişen teknoloji ile birlikte, hayatımızı kolaylaştıran her türlü makine ve iletişim araçlarının akıllı olanları üretilmeye başlandı. İhtiyaca yönelik olarak insanlara sunulan akıllı telefonlardan sonra, günümüzde kolumuza takmış olduğumuz saat sadece zamanı göstermek için kullanılmıyor. Akıllı saat dediğimiz; normal bir saat görüntüsüne sahip mini bilgisayarı kolunuzda taşıyabilir ve onun birçok avantajından faydalanabilirsiniz.

Deprem konutları

2013 yılında hayatımıza giren bu saatler zaman geçtikçe daha da modern bir hale geldi ve insanların hayatlarında büyük bir yer edindiler. Bayan, erkek ve çocukların kolaylıkla kullandıkları, normal hayatta rahatlıklarına alıştıkları bu saatler herkesin tercih ettiği ve vazgeçemediği bir aksesuar eşyası olarak birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Yanınızda taşımış olduğunuz telefon ya da tablette neler yapabiliyorsanız; bu saatlerde de yapabilirsiniz hatta daha da fazlası…

Akıllı Saat İle Neler Yapabilirsiniz?

Telefon ile nasıl görüşme yapıyorsanız bu saatler ile de görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Cihazda bulunan dahili hoparlör ile bir yandan gündelik işlerinizi yaparken, diğer yandan da görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Telefonunuza gelen aramaları kabul ya da red edebilirsiniz. Telefonunuz başka bir yerde fakat saatiniz kolunuzda ise size gelen aramaları saatinize gelen uyarı ile cevaplayabilirsiniz.

YouTube Haber arası

Spor yaparken kullanabilirsiniz. Kalp atışı, nabız ve adımlarınızı sayabilirsiniz. Spor yaparken müzik dinleyebilirsiniz. Dalış sporu yapan kişiler su geçirmez modelleri tercih edebilirler. Fotoğraf çekebilir, ses kaydetme özelliğini kullanabilirsiniz. Telefonunuza gelen mesaj ve maillerinize bakabilirsiniz. Görüldüğü üzere kolunuzdaki akıllı saat aynı zamanda telefon ve mini bilgisayar özelliklerine sahiptir. En güzel akıllı saat modellerini https://www.saatvesaat.com.tr/kampanyalar/akilli-saatler sayfasından bulabilirsiniz.