casino siteleri

Teoman Mutlu Yeni Malatyaspor´a çok yakın

Spor Haber Girişi : 14 Nisan 2022 19:02
Teoman Mutlu Yeni Malatyaspor´a çok yakın
Süper Lig´den düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor´da 24 Nisan´da yapılacak olağanüstü kongre öncesi İş Adamı Teoman Mutlu´nun başkanlığa yakın olduğu ifade ediliyor.
Süper Lig´in bitimine 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşen ilk takım olan Yeni Malatyaspor´da Kulüp Başkanı Adil Gevrek´in görevi bırakacağını açıklamasının ardından gözler 24 Nisan´da yapılacak olağanüstü kongreye çevrildi.
24 Nisan´da yapılacak Olağanüstü Kongre öncesi, Teoman Mutlu ile bir görüşme gerçekleştiren Prof. Dr. Sezai Yılmaz başkanlığındaki Yeni Malatyaspor Divan Kurulu´nun Mutlu´yu Malatya´ya davet ettiği belirtiliyor.
Mutlu´nun Divan Kurulu´nun daveti üzerine yönetim listesi yapmak için kolları sıvadığı ve herkesin desteğini alarak 24 Nisan´da başkanlığa tek liste olarak aday olmayı planladığı öğrenildi.
Malatya´dan da Teoman Mutlu´ya aday olması yönünde ciddi baskı olduğu da ifade ediliyor.
İş Adamı Mutlu´nun listesinde İstanbul´da yaşantısını sürdüren, alanında etkin Malatyalı iş adamlarının bulunacağı belirtiliyor.
Yeni Malatyaspor´da mevcut Başkan Adil Gevrek kongre kararı almış ve 24 Nisan´da yapılacak olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklamıştı.
Süper Lig´de kötü bir sezon geçiren Yeni Malatyaspor, geçen hafta sahasında oynadığı Giresunspor müsabakasını kaybederek, ligin bitimine 6 hafta kala küme düşen ilk takım olmuştu.