casino siteleri

Teşekkür etti algı dedi ama huzur hakkında konuşmadı

Özel Haber Haber Girişi : 17 Ağustos 2021 21:42
Teşekkür etti algı dedi ama huzur hakkında konuşmadı
Teşekkür etti algı dedi ama huzur hakkında konuşmadı

1.OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Akif Baştürk yazılı açıklama yaparak Sayın Valimiz ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza yönelik, basında hiç de doğru bulmadığımız bir üslupla, yalan yanlış ithamlarda bulunulmuştur. açıklamasında bulundu. 

Deprem konutları


Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak sosyal medya üzerinden Malatya Valisi Aydın Baruş ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a çağrıda bulunmuştu. Başkan Cavlak 18 aydır toplantıya katılmayan Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Selahattin Gürkan'ın  toplam 45.000 TL'lik Huzur Hakkı aldığını iddia etmişti.


Baştürk bu konu hakkında tek açıklama yapmaması ve Sayın Valimiz ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza yönelik, basında hiç de doğru bulmadığımız bir üslupla, yalan yanlış ithamlarda bulunulmuştur diye açıklama yapması şaşkınlık yarattı.

 

YouTube Haber arası

Baştürk Üzülerek belirtmem gerekir ki, Bu süreç öncesi özellikle Sayın Valimiz ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza yönelik, basında hiç de doğru bulmadığımız bir üslupla, yalan yanlış ithamlarda bulunulmuştur. Gerek Sayın Valimiz gerekse, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman sanayicilerimizin yanında olmuştur. Nitekim bugün yapılan ve 5 kişiden oluşan Yönetim Kurulu listesinde de 1 OSB’yi temsilen 3 Sanayici İş Adamımız bulunmakta olup, çoğunluk üyenin yine 1. OSB’deki Sanayici İş Adamlarından oluşması, bu destek ve teveccühün açık bir göstergesidir. Ayrıca toplantı esnasında, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Sayın Büyük Şehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN Beyefendiye teklif edilmesine rağmen, kendileri Organize Sanayi Bölgesinin Sanayiciler tarafından yönetilmesi gerektiğini vurgulayarak, bu teklifi kabul etmemiş ve Başkan Vekilinin şahsım olması adına beyanda bulunmuştur.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.