Tesettür Mayo

Diğer Düzenleme Tarihi : 23 Temmuz 2019 08:48 Haber Girişi : 23 Temmuz 2019 08:47
Tesettür Mayo
Tesettürlü kadınlar da de

Tesettürlü kadınlar da denize girmek için çeşitli ürünlere ihtiyaç duyuyorlar. Haşema adı da verilen tesettür mayo çeşitleri Tutishop farklı ile satışa sunuluyor. Tesettür mayo modelleri aslında takım olarak satışa sunuluyor. Başa geçirilecek olan bone, tunik ve alt giysi olarak 3 parçadan oluşan tesettür mayo modelleri su ve güneş geçiren özellikleri sayesinde deniz ve güneş ışınlarından mahrum kalmamanıza yardımcı oluyor.

Sanal Instagram haber içi

Uzun kollu, volanlı, fırfır detaylı, yelekli, dokuma ve biyeli gibi farklı modellerin yanı sıra bermuda ve kısa kollu parçalardan oluşan tesettür mayo takımları da bulunuyor. Tutishop geniş ürün yelpazesi ve farklı renk seçenekleri ile tesettürlü kadınları da yaz tatiline hazırlıyor.

Tesettür Mayo Fiyatları

İlhan içen  haber arası

Kadınlara özel ayrılmış plajlarda yarım kollu desenli ürünler rahatlıkla kullanılıyor. Karışık plaj ve havuzlarda ise uzun kollu modelleri tercih edebilirsiniz. Tesettür mayo modellerinin yanı sıra pareo detaylı modelleri de tercih edebilirsiniz. Fiyatlar ürünlere göre değişiklik göstermektedir. https://www.tutishop.com.tr/tesettur bağlantısı üzerinden ürünlere erişim sağlayabilirsiniz. Beğendiğiniz modeli hemen online olarak sipariş vererek tatile hazır olabilirsiniz.