Teşkilatın adayı Yalçınkaya mı?

Siyaset Haber Girişi : 16 Ocak 2023 19:04
Teşkilatın adayı Yalçınkaya mı?
Teşkilatın adayı Yalçınkaya mı?

Teşkilat'ın adayı Yalçınkaya mı?

Sanal Instagram haber içi

2023 Genel Seçimleri yaklaşırken siyasi partilerde, özellikle de iktidar kanadında Milletvekili adayları kim olacak sorusu kamuoyunda sıklıkla konuşulmaya başlandı.

AK Parti kanadında mevcut Milletvekillerinden çoğunun değişeceği beklentisi ve  AK Parti İl Başkanı İhsan Koca'nın Milletvekili seçimlerinde aday olmayacağını deklare etmesi de    adaylık için başvurmayı düşünen kişi sayısını  artırmış görünüyor.

 

Kulislerde aday yapılacak isimler arasında teşkilat içerisinden bir ismin mutlaka Milletvekili aday listesinde yer alacağı konuşuluyor.

Peki AK Parti'de teşkilatın adayı kim olur?

AK Parti serüvenine kurucu Gençlik Kolları Başkanı olarak başlayan, sonrasında ise partisinin çeşitli kademelerinde görev alan ve mevcutta da Yeşilyurt ilçe Başkanlığı görevini yürüten Avukat Muhammed Yalçınkaya'nın aday gösterilmesinin sürpriz olmayacağı kulislerde yorumlanıyor.

Muhammed Yalçınkaya Milletvekili aday adayı olup olmayacağı konusunda henüz bir resmi açıklama yapmadı. 

 

İlhan içen  haber arası

AK Parti teşkilatında adaylık düşüncesini sözlü olarak ifade eden isimler ise: İsmail Hakkı Pekel, Mahmut Boyraz, Kahraman Kavuk, Rıdvan Budak

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Turgut duran 16 Ocak 2023 21:42

    Projeler üretiliyor güzel bir şeyde birde taban fiyatı konsa çiftçi ürününün fiyatını bilse bir kaç tüccarın eline bırakılmasa daha güzel olur bence