casino siteleri

THY Ve Pegasus Malatya Seferlerine Başlıyor

Malatya Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 1970 02:00 Haber Girişi : 02 Haziran 2020 21:45
THY Ve Pegasus Malatya Seferlerine Başlıyor
THY Ve Pegasus Malatya Se

Türk Hava Yolları 4 Haziran itibariyle iç hatlarda İstanbul'dan 34 şehre uçuşlarına başlayacağını açıklarken, dış hat seferlerinin de 18 Haziran itibariyle başlayacağı duyuruldu.

Deprem konutları

Normalleşme sürecinin ardından iç hat seferlerine başlayan Türk Hava Yolları, 18 Haziran itibariyle de dış hat seferlerine başlayacak. Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından yapılan açıklamada, "Basel’den Gaziantep’e, Frankfurt’tan Elazığ’a... 18 Haziran itibarıyla Avrupa’daki 16 şehirden Anadolu’daki 14 noktaya direkt uçmaya başlayacağız. Bayrak taşıyıcı olarak memleketin yolunu biraz daha kısaltacak, misafirlerimizi sevdiklerine daha kısa sürede kavuşturacağız" dedi.

Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamayla da 4 Haziran’dan itibaren İstanbul’dan Türkiye’nin 34 iline sefer başlatılacağını açıkladı. Bu tarihten THY, Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Batman, Bingöl, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Antep, Hatay, Iğdır, Isparta, İzmir, Maraş, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Ordu-Giresun, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van’a uçuş başlatacak

Pegasus Hava Yolları, 4 Haziran itibarıyla yurt içinde 27 destinasyonda 39 hatta uçmaya başlıyor.

Pegasus Hava Yolları'ndan yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınının kontrol altına alınıp kontrollü sosyal hayata geçişle birlikte ilk uçuş, dün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na yapıldı.

Bu kapsamda 4 Haziran Perşembe gününden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Antalya, Ankara, İzmir, Adana, Bodrum, Trabzon, Van, Dalaman, Kayseri, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Gazipaşa, Hatay, Konya, Malatya, Samsun, Muş, Ordu-Giresun, Sivas, Şanlıurfa, Erzurum, Batman, Erzincan, Mardin ve Kars'a uçuşlar gerçekleştirilecek.

YouTube Haber arası

Bunlar dışında ayrıca İzmir'den Adana, Ankara, Mardin, Elazığ, Kayseri, Samsun ve Trabzon'a; Adana'dan Trabzon, Antalya, Bodrum ve Van'a; Ankara'dan ise Antalya ve Bodrum'a uçuş koyuldu.