casino siteleri

Trabzon’da Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Diğer Haber Girişi : 02 Eylül 2019 18:02
Trabzon’da Evden Eve Nakliyat Hizmetleri
Doğal güzellikleri ile bi

Doğal güzellikleri ile bilinse de son yıllardaki şehirleşme hızı ile öne çıkan Trabzon evden eve nakliyat hizmeti veren birçok firmayı içerisinde barındırmaktadır. Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda eşyaları cinslerine uygun işlemlerde geçirerek hizmet veren bu firmaları bazıları işlemleri sigortasız olarak yapmaktadırlar. Müşterilerim güvenlerini sarsan bu firmalardan olmadığımızı henüz görüşme aşamasında planlamalarımızı müşterilerimiz ile yaparak gösteriyoruz. Nakliyat işlemlerini baştan sonra son teknoloji ekipman ve uzman personeller ile yapıldığı firmamızdan sizde uygun fiyatlara nakliyat hizmeti alabilirsiniz. Kampanya dönemlerinde fiyatların yarı yarıya düştüğü firmamızın kampanya duyuruları ise sosyal medya hesaplarımızdan yapılmaktadır.

Deprem konutları

Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılıyor?

Evden eve nakliyat işlemlerinin en fazla 1 gün içerisinde tamamlandığı firmamızda işlemler 4 aşamalı olarak gerçekleştirilmektedir. İnceleme, paketleme, taşıma ve yerleştirme işlem sırasını izleyen personellerimiz çevre temizliği sonrası müşterilerimize anahtarlarını vererek adresten ayrılıyorlar. Sökme ve takma işlemlerini de kendileri yapan personellerimiz asansör kullanımı gerektiği durumlarda da müşterilerimize bilgilendirme yaparak asansör yardımı ile eşyaları araca yüklemektedirler. Özge Nakliyat Trabzon evden eve nakliyat hizmetlerinde eşyaların araca asansörlü şekilde taşınması eşyaların zarar görme olasılığını düşürmektedir. Ayrıca asansörlü olarak taşınan eşyalarda zamandan da tasarruf edilmektedir. .

Evden Eve Nakliyat Talep Oluşturma

Firmamıza ulaşarak eşyalarını taşıtmak isteyenlerin web adresimize giriş yapmaları gerekmektedir. Günün her saati ulaşılan web adresimizde talep formu bulunmaktadır. Bu formu dolduran ve tamam sekmesine tıklayan müşterilerimize firma personellerimiz kısa sürede dönüş yapmaktadırlar. Özge Nakliyat’a web sitesi üzerinden Trabzon evden eve nakliyat için talep ileten müşterilerden, bazı bilgiler edinen personellerimiz aldıkları adrese kısa sürede inceleme ekibimizi yönlendirmektedirler.

Evden Eve Nakliyat Sigorta Bedeli

Zarara uğramadan nakliyat hizmeti almanın tek kuralı sigortalı olan bir firma ile anlaşmaktır. Bu doğrultuda sorun yaşamak istemeyen müşterilerimiz bizimle canlı destek birimizde bulunan canlı destek ile iletişime geçebilirler. Eşyaların değerlerinde fazla sigortalama işleminin yapıldığı firmamızda sigorta bedelini aşan zararlarda da zararın bir kısmını biz karşılıyoruz. Ayrıca isteyen müşterilerimiz yapmış olduğumuz sigorta anlaşmasına dair poliçelerin bir örneğini alabilirler. Eşyaların ayırt edilmeden 150.000 TL tutarında sigortalama yapıldığı firmamızda isteyen müşterilerimiz canlı destek birimizden sigorta şirketi bilgilerine ulaşabilir ve şirket ile iletişime geçebilirler.

YouTube Haber arası

Daha detaylı bilgi için: https://ozgenakliyat.com/