casino siteleri

Tüfenkci: "Türkiye´nin neresinden baksanız AK Parti´nin eserlerini görürsünüz"

POLİTİKA Haber Girişi : 28 Mayıs 2022 12:26
Tüfenkci:
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci bir ziyarette yaptığı açıklamada AK Parti´nin 20 yıldır hizmet ürettiğini beli
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci bir ziyarette yaptığı açıklamada AK Parti´nin 20 yıldır hizmet ürettiğini belirterek, "Türkiye´nin neresinden baksanız AK Parti´nin eserlerini görürsünüz" dedi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya´nın Darende ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Tüfenkci, Ak Parti iktidarlarının hizmetlerini anlattı. Tüfenkci, AK Parti´nin kurulduğundan bu yana hizmet ürettiğini ifade ederek, "20 yıllık iktidarımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye´yi her alanda 3,5-4 kat büyüttük. Türkiye´ye neresinden bakarsanız bakın, sağında da solunda da baksanız, kuzeyinden de güneyinden de baksanız AK Parti´nin eserlerini görürsünüz. Aynı şekilde Malatya´mızda da AK Parti´nin hizmetini görürsünüz. Darende´de görürsünüz. Biz hayat devam ettiği sürece sorunların olacağını biliyoruz ve inanıyoruz ama bu sorunların çözümünün de yine AK Parti´de ve siyasette olduğunu da biliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın özellikle Türkiye´nin dünyadaki sahiplik konumunu sürdürebilmesi ve bu alanda Türkiye´nin bir Suriye bir Ukrayna bir Irak olmaması adına verdiği mücadeleyi de sizler biliyorsunuz. Terörle mücadelemiz hız kesmeden devam ediyor. Malatya´da da bir şehidimiz var. Cenabı Allah rahmet eylesin. Bütün Türkiye´de şehitler veriyoruz, ne için veriyoruz bu vatan için veriyoruz. Bu vatan, bu bayrak, bu ezan dinmesin, dalgalansın diye veriyoruz. Dolayısıyla sorunlar olacak ve biz o sorunları çözeceğiz inşallah. Biz bugün sizleri dinlemeye geldik sizler sorunlarınızı bizlere ileteceksiniz bizler de çözüm noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.