Tüfenkçi ve Gürkan Lapta'da

Malatya Haber Girişi : 23 Eylül 2021 12:43
Tüfenkçi ve Gürkan Lapta'da
Tüfenkçi ve Gürkan Lapta'da

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Lapta beldesine gittiler.

Sanal Instagram haber içi

 

Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ sosyal medyada bir açıklama yaparak Başkan Gürkan ve Milletvekili Tüfenkçi'yi Lapta'da görmekten mutluluk duyduk. 

Başkan Aktuğ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan , Türkiye Cumhuriyeti Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkçi , Gönyeli Belediye Başkanı Sayın Ahmet Benli ve Kıymetli Eşleri ile güzel bir akşam sohbeti. Kendilerini Lapta'da görmekten mutluluk duyduk. 

 

Bu arada Lapta gezisi ile ilgili Başkan Gürkan ve Milletvekili Tüfenkçi bülten ve sosyal medyada bir açıklama yapmadıkları görüldü.

İlhan içen  haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Önder 23 Eylül 2021 13:17

    Bu düzen elbet bozulacaktır. Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan sizi ve partinizi seviyoruz ve yıllardır da oy verdik. Ama bu sefer bizi hoş görün. Sizlerin illerdeki temsilcileri bizleri AK Parti'den soğuttu...