Türkiye Kripto Para Piyasaları Veri Sağlayıcısı 21Milyon Nedir?

Ekonomi Haber Girişi : 26 Ocak 2023 21:55
Türkiye Kripto Para Piyasaları Veri Sağlayıcısı 21Milyon Nedir?

Sanal Instagram haber içi

 

Şu anda oldukça fazla kripto para borsası mevcut ve bu borsaların hepsinin ayrı ayrı takip edilmesi oldukça zor olabiliyor. Bunun yanında çok fazla sayıda kripto para birimi de piyasada yer alıyor ve kripto paralarla ilgili verilerin güncel olarak takip edilmesi de zaman zaman zor olabiliyor. 21Milyon.com Türkiye’de yer alan kripto para borsalarını ve tüm pariteleri tek platformda toplayarak kripto para piyasalarıyla ilgili verileri anlık olarak takip edilebilmesine imkan tanıyor.

 

21 Milyon Nedir?

 

21 Milyon’da Türk kripto para borsaları ile ilgili bilgiler ve yorumları, bu borsalarda yer alan kripto para birimlerini, güncel haber akışlarını, kazandıran ve kaybettiren kripto para birimlerini, tokenlar ile ilgili bilgileri ve daha pek çok bilgiyi tek yerden kontrol edebilirsiniz.

 

21 Milyon ile kullanıcılar bir yandan Türk kripto para borsalarını takip edebilirken bir yandan da istedikleri borsaları belirli kriterlerde karşılaştırabiliyorlar. Kullanıcı, borsaları karşılaştırmak istediğinde yorumlara göre, 24 saatlik son işlem hacmine göre, 21 Milyon puanına göre, parite sayısına göre, açıldığı tarihe göre verileri görebiliyor ve şu anda 8 kripto para borsası hakkında detaylı bilgiye sahip olabiliyor. Ayrıca platformda 251 adet kripto para birimi bulunuyor. Yapılan açıklamalara göre bu sayılar ilerleyen günlerde artacak. 

 

Ayrıca platformda fiyatlar Türk Lirası bazında kullanıcılar ile paylaşılıyor. Bu da kripto para birimlerini TL bazında takip etmek isteyen kullanıcılar için büyük kolaylık sağlıyor. Çünkü benzer platformlar genellikle dolar bazında veri sağlıyor ve bu da TL takibinde çeşitli sorunların yaşanmasına sebep olabiliyor. 21 Milyon böylece bir problemi daha çözmüş oluyor.

 

21 Milyon’un Özellikleri

 

21 Milyon platformunda Türk borsalarında işlem gören tüm kripto paralar ve bunlarla ilgili bilgilerin yanı sıra 24 saatlik, 1 haftalık ve 1 aylık sürelerle kazandıran ve kaybettiren kripto paraların verilerine ulaşılabiliyor. 

 

Türkiye’deki kripto paralar sekmesinde şu anda 251 adet kripto para bulunuyor. Bu kripto paralar arasında; Audio (AUDIO), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Dogecoin(DOGE), Ceek VR (CEEK), Litecoin (LTC), Loopring (LRC) ve Bittorrent (BTT) gibi birçok kripto para yer alıyor. Kullanıcılar bu kripto para birimlerinin fiyatlarını anlık olarak Türk Lirası bazında takip edebiliyor ve hangi borsalarda işlem yapıldığını hacim ve diğer bilgilerle birlikte görebiliyor. Buna ek olarak kullanıcılar bazı göstergeleri gizleyerek sadece istedikleri göstergelerin kalmasını da sağlayabiliyor.

İlhan içen  haber arası