casino siteleri

TVF Başkanı Üstündağ, rektör Göktaş ile bir araya geldi

Spor Haber Girişi : 25 Mayıs 2022 13:45
TVF Başkanı Üstündağ, rektör Göktaş ile bir araya geldi
A Milli Erkek Voleybol Takımı ile Slovakya arasında oynanacak maç için Elazığ´a gelen Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif
A Milli Erkek Voleybol Takımı ile Slovakya arasında oynanacak maç için Elazığ´a gelen Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.
CEV Avrupa Altın Ligi´nde A Grubu´nda yer alan A Milli Erkek Voleybol Takımı´nın, Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu´nda Slovakya ile oynayacağı müsabakayı izlemek üzere Elazığ´a gelen TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş´ı makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Göktaş´la bir süre sohbet eden Üstündağ, Elazığ´ı ve Fırat Üniversitesi´ni muhteşem bulduğunu söyledi.
Gerçekleşen görüşmenin sonunda Başkan Mehmet Akif Üstündağ, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş´a milli takım forması takdim ederken, Rektör Prof. Dr. Göktaş da ziyaretleri anısına Başkan Üstündağ´a Fırat Üniversitesi logolu fincan takımı hediye etti.