casino siteleri

Ülkem Partisi Malatya İl Başkanı Belli Oldu

Siyaset Haber Girişi : 31 Mart 2021 23:28
Ülkem Partisi Malatya İl Başkanı Belli Oldu
Ülkem Partisi Malatya İl Başkanı Belli Oldu

Neşet Doğan ‘nın Genel Başkanlığını yaptığı Ülkem Partisi Malatya İl Başkanlığına  iş adamı Yılmaz Koç atandı. 

YouTube Haber arası

 

2019 yılında kurulan ilk siyasi parti olarak kayıtlara geçen ve kısa adı ‘ÜLKEM ’  Adını alan siyasi parti, il teşkilatlanmalarına devam  verdi. Bu bağlamda Malatya İl Kurucu İl Başkanlığına iş adamı Yılmaz Koç atandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muhterem Malkoç 31 Mart 2021 23:47

    Yılmaz koç Yeniden Refah Partisinden ayrılmakla hata etti bence. Hakikaten itibarlı ve kıymetli bir partiyi bırakıp nasıl olur da adı sanı duyulmamış bir partiye gider. Acaba koltuk ve makam sevdası mi? Herşeyi bir kenara bırakalım Malatya siyasetinin yükselen yıldızı olan hakikaten siyaset öyle değil böyle yapılır diyen kimseyi incitmeden nezaket ve zerafet içinde muhalefet yapıp yanlışları söylerken çözümlerini de ortaya koyan Bilal Yıldırım'ı bırakır anlamış değilim. Türk siyaset çöplüğüne aday bir partinin il başkanı olmakla yılmaz koç siyasi hayatını başlamadan bitirmiştir. Gençlerin yoğunlukta olduğu yeniden refah partisini çok yakinen takip ediyorum. Allah yollarını bahtlarini açık eylesin. Biz yine bir ERBAKAN bekliyoruz. Belediyelerimizde MİLLİ GÖRÜŞ anlayışı İSTİYORUZ...