casino siteleri

Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Asayiş Haber Girişi : 03 Temmuz 2021 23:37
Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı
Kahramanmaraş´ın Afşin ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 1´i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Afşin ilçe merkezinde uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik olarak yaptıkları çalışmada uyuşturucu madde kullanan 4 şahsı gözaltına aldı. Bu şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı. Narkotik ekipleri, operasyonun devamında adli makamlardan alınan yakalama kararına istinaden 3 şahsı daha gözaltına aldı. Yapılan her iki operasyonda satışa hazır paketler halinde 0.86 gram bonzai maddesi ile 2,35 gram kubar esrar, uyuşturucu madde kullanmaya yarayan düzenek ve 8 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Şüphelilerden 4´üne uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem uygulandı. Diğer 3 şüpheli ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
Afşin Sulh Ceza Mahkemesi´nde hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden 1´i tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu´na gönderildi. 2 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.