casino siteleri

Vaka yoğunluğunda Malatya ilk 3'te

Sağlık Haber Girişi : 16 Eylül 2021 13:51
Vaka yoğunluğunda Malatya ilk 3'te

Bakan Koca: "4-10 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Kilis, Erzincan, Malatya, Karabük, Kastamonu, Erzurum, Adıyaman, Kayseri, Tokat, Sinop! Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız." dedi

YouTube Haber arası

 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “şimdi daha da dikkatli olmalısınız” diye uyardığı 10 ilden Malatya’da risk haritası kırmızıya döndü.

 


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 4-10 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ili açıkladı. Her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarına göre Malatya, 268.31 oranına yükseldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı tabloda Kilis, Erzincan, Malatya, Karabük, Kastamonu, Erzurum, Adıyaman, Kayseri, Tokat, Sinop en çok artış olan iller oldu. Bakan Koca’nın, “Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız” mesajını paylaşarak duyarlılık çağrısında bulunduğu illerden Malatya'da risk haritası kırmızıya döndü. Aşılama oranında mavi kategoride yer alan Malatya'da, vatandaşların uyarı ve tedbirlerden uzaklaştığı görüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.