casino siteleri

Vapurda tanıtım günlerine davet konseri

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 29 Kasım 2021 16:06
Vapurda tanıtım günlerine davet konseri
Adıyaman Belediyesi, İstanbul´da yaşayan vatandaşları, 1-5 Aralık tarihleri arasında Yenikapı´da düzenlenecek olan Adıyaman Tanıtım Günlerine şehir hattı vapurunda verdiği harfane konseriyle davet etti.
Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan etkinlik öncesi Eminönü-Kadıköy seferini gerçekleştiren şehir hattı vapurunda harfane konseri düzenleyen Adıyaman Belediyesi, yolculara davetiye ve içerisinde Adıyaman´a has ürünlerin olduğu kese dağıtarak, davette bulundu.
Konu ile ilgili bilgi veren yetkililer, yöresel türküler eşliğinde gerçekleştirilen davet ile binlerce kişiye ulaştıklarını dile getirerek, "Huzur ve barış şehri Adıyaman´ımızı, medeniyetlerin buluştuğu İstanbul´da tanıtıyoruz. 1-5 Aralık tarihleri arasında Yenikapı Etlik Alanında gerçekleştireceğimiz tanıtım programımızın davetini şehir hattı vapurunda Harfine konserimiz eşliğinde, yöremize has badem ve kuru üzüm ikramlarımızla yapıyoruz. Adıyaman´ımızı her yönüyle tanıyıp, lezzetlerini tatmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Adıyaman Tanıtım Günlerine bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Harfane konseri ve Adıyaman´a ait yöresel ikramlardan dolayı Adıyaman Belediyesi´ne teşekkür eden yolcular ise konserden büyük keyif aldıklarını dile getirerek, Adıyaman´ı daha iyi tanımak için tanıtım günlerine gitmek istediklerini belirtti.