casino siteleri

Veli Ağbaba Belediyeler karla mücadelede sınıfta kaldı

Asayiş Haber Girişi : 21 Şubat 2020 21:39
Veli Ağbaba Belediyeler karla mücadelede sınıfta kaldı
Veli Ağbaba:Belediyeler k

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, geçen hafta yağan karla birlikte Büyükşehir, Yeşilyurt’ta Battalgazi belediyelerinin sonuçta kaldığını söyledi.

Deprem konutları

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, parti yöneticileri ile birlikte parti il binasında Malatya gündemini değerlendirdi. Karla mücadelede Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere merkez iki ilçe belediyesinin de sınıfta kaldığını söyleyen Ağbaba, “Kar kaldıramama ödülü versinler. Sınıfta kaldılar. Hem Büyükşehir Belediyesine hem de merkez ilçenin iki belediyesine ödül hazırlar herhalde verirler. Arkadaşlar Malatya'da kar yağıyor, 3 gün sokağa çıkamadı Malatya. Neredesiniz ? Efendim Paris'te ödül alıyor arkadaşlar. Onlara bir yalan birde kar kaldıramama ödülü vereceğiz. Karne vereceğiz. Sınıfta kalma ödülü vereceğiz” dedi.

 

3 gün insanlar sokağa çıkamadı 

 

YouTube Haber arası

Ağbaba, “Malatya'da insanlar 3 gün sokağa çıkamadı.Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Battalgazi Belediye'lerinin kar kaldırmama sebebi;  Kar az yağdı, karın tadını çıkarsınlar, kara doysunlar, kar topu oynasınlar diye karı kaldırmadıklarını iddia ediyorlar" dedi.