casino siteleri

Veli Ağbaba gitsin kaçak otel ile ilgili açıklama yapsın

Gündem Haber Girişi : 02 Mayıs 2021 22:50
Veli Ağbaba gitsin kaçak otel ile ilgili açıklama yapsın
Veli Ağbaba gitsin kaçak otel ile ilgili açıklama yapsın

Kayısı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

YouTube Haber arası

Başkan Çınar Veli Ağbaba gitsin yıllardır Malatya’ya hur gibi saplanan kaçak oteli ile ilgili açıklama yapsın. Gitsin Malatyalılardan kazandıkları paralarla götürüp Tekirdağ’da, şurada burada yaptıkları yatırımlarla konuşsun. açıklamasında bulundu.

 

MAHİR TEMUR: Biraz açmanızı istiyorum. Siz Veli Ağbaba ile ilgili tam olarak ne dediniz?

 

MEHMET ÇINAR: Kesinlikle Veli Ağbaba’nın iyi niyetle ve düzgün konuşmadığını ifade ettim. Yalan ve iftira üzerine bir siyaset yaptıkları ile ilgili zaten bilgiler var. Biz burada canla-başla şehrimize bir şeyler katmaya çalışıyoruz. Her gün yeni projelerle şehrimizi büyütmeye çalışıyoruz. Ağbaba’nın ailesinin gaz beton bayiliği var. Haliyle Malatya merkezde, Malatya’nın kendi öz malı, kendi kaynakları ile burada kurulan bir tesis varken insanlar gitti daha uygun daha kaliteli ve hemen yakının da ürün almaya başlayınca haliyle bunların satışları azaldı. Azalınca da bu şekilde karalayarak, yalan söyleyerek bizi kötülemeye başladı. Biz de o yüzden söyledik. Kalkıp da teröristi Meclis’e sokarsan ben de bunu söylerim. Veli Ağbaba gitsin yıllardır Malatya’ya hur gibi saplanan kaçak oteli ile ilgili açıklama yapsın. Gitsin Malatyalılardan kazandıkları paralarla götürüp Tekirdağ’da, şurada burada yaptıkları yatırımlarla konuşsun. Bizim ailemiz en azından burada kazanıp yine Malatya’ya harcıyor. Malatya’ya istihdam sağlıyor. Malatya’ya katma değer sağlıyor. Ben bunları da söylemedim. Ama onların düşüncesi, art niyetleri, iftiraları zaten herkes tarafından biliniyor.

Söyleşinin tamamını okumak için tıklayın

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dolukonuşun 03 Mayıs 2021 08:58

    Boş konuşmuş başkan bey

  • Can can 03 Mayıs 2021 07:31

    Vay vay vay habere bak kesin yüzyılın habercilik ödülünü alırsınız veli agbabaya bak sen siz bu haberi iyiki yaptınız alkışlıyorum sizi

  • Mutlu 02 Mayıs 2021 23:49