casino siteleri

Voleybol 2. Lig: Alpedo Kahramanmaraş Voleybol: 3 Adıyaman Gençlerbirliği: 0

Spor Haber Girişi : 13 Kasım 2022 17:04
Voleybol 2. Lig: Alpedo Kahramanmaraş Voleybol: 3 Adıyaman Gençlerbirliği: 0
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig´de Alpedo Kahramanmaraş Voleybol, Adıyaman Gençlerbirliği´ni 3-0 mağlup etti ve ligde 5´te 5 yaptı.T
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig´de Alpedo Kahramanmaraş Voleybol, Adıyaman Gençlerbirliği´ni 3-0 mağlup etti ve ligde 5´te 5 yaptı.
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig´inde 6´cı hafta maçlarının heyecanı yaşandı. Grup 15´te mücadele eden Alpedo Kahramanmaraş Voleybol Takımı, Kahramanmaraş-Merkez Spor Kompleksi´nde Adıyaman Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.
Maça hızlı başlayan ev sahibi takım ilk setin ilk teknik molasına 8-4´lük üstünlükle girdi. Orta oyunlarla rakibine üstünlük sağlayan Alpedo Kahramanmaraş Voleybol Takımı, ikinci teknik molaya ise 16-5´lik üstünlükle geçerken, ilk seti 25-7´lik skorla kazandı.
İkinci sete de hızlı başlayan Alpedo Kervan Voleybol Takımı, bu setin ilk teknik molasına 8-4, ikinci teknik molasına 16-8 üstünlükle girerken bu seti ise 25-9 kazandı.
Üçüncü setin ilk teknik molasına 8-1, ikinci teknik molasına ise 16-8´lik üstünlükle giren Alpedo Kahramanmaraş Voleybol Takımı, son seti 25-8 maçı ise 3-0 kazanarak 5´te 5 yapmayı başardı.
Bu sonuçlarla birlikte Alpedo Kahramanmaraş Voleybol Takımı puanını 15´e yükseltti, liderlik koltuğunu rakiplerine bırakmadı. Adıyaman Gençlerbirliği ise aldığı bu mağlubiyetle sıfır puanla 8´ncı sırada haftayı kapattı.
Maç sonu açıklamalarda bulunan Alpedo Kahramanmaraş Voleybol Takımı kaptanı Zehra Coşkunsu, "Yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz. Bugün takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduk ve maçı 3-0 kazanmasını bildik. Bu güzel oyunumuzdan dolayı mutluyuz. Hedefimiz play-off´lara kalabilmek" dedi.
Ligin 6´ncı haftasında Alpedo Kahramanmaraş Voleybol Takımı deplasmanda Merinos Gençlik ile karşı karşıya gelirken, Adıyaman Gençlerbirliği ise evinde Sivas İl Özel İdare´yi ağırlayacak.