casino siteleri

Voleybol ve Ampüte Takımlarını Kapattı İddiası

Malatya Haber Girişi : 17 Eylül 2021 10:25
Voleybol ve Ampüte Takımlarını Kapattı İddiası
Türkiye Voleybol Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan'dan açıklama.

Türkiye Voleybol Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan Büyükşehir Belediyespor’a bağlı voleybol ve ampüte takımlarının Selahattin Gürkan tarafından kapatıldığını iddia etti.

YouTube Haber arası


TVF Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan'nın yaptığı açıklama şöyle;

“Akşam saatlerinde haberdar olduğumuz MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR'a bağlı Voleybol ve Ampüte takımlarının Selahattin GÜRKAN tarafından kapatıldığına dair haber hakkında üzüntümüzü bildirmek isterim.
    
Tüm malatya'lıların, spor severlerin, spora ve o takımın biryere gelmesinde emeği olan herkesin yaşadığı üzüntüyü bizlerde yaşıyoruz. Spor bir şehrin vitrinidir,  spor gençlerimizin geleceğidir. Tüm Türkiye'nin voleybolu konuştuğu başarıları ile gurur duyduğu  çocuklarını göndermek istediği bir branşı kapatmak çok elim ve üzücü bir olaydır. Takımın kapatılması çocuklarımızın  hedeflerinin küçülmesine ve spordan soğumalarına sebebiyet verecek kadar acı bir durumdur.  Takımın üst liglerde yani 1. ligde oluşuda üzüntümüzü katbe kat arttırmaktadır.
   
Engellerini sporla aşan bizlerin yapamadıklarını engelsiz yapan kardeşlerimizin Ampüte Takımımızın kapatılması en acısıdır. Spora vurulan bu darbeden ötürü hüznümüzü birkez daha belirmek isterim.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.